Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

numerantka

Butelkowe mamy! Jakich butelek używacie?

Polecane posty

hej :)ja używam aventu ale jak widzę jakie śliczne są niektóre kolorowe butelki np.nuk-a to patrzec nie moge na ten nudny avent :o :p Także chyba zmienie butelki na inna firme, tym bardziej ze widze ze avent jest chyba najdroższy :o JAKICH WY UZYWACIE I CZY JESTESCIE ZADOWOLONE? zwracacie uwage na ten bisfenol a? ostatnio tak tym straszą...niby zbadano i okazało sie ze organizm go wydala i nie powoduje jakichs wad rozwojowych ale ponoc powoduje otyłosc.

Gość maja papaja
MAM :D http://www.mam-scheessel.de/produkte/produktbilder/Anti-Colic_260ml_BPA.jpg A tak serio, to w butelce chodzi o to, że ma być wydajna dla dziecka, antykolkowa, a aplikacja i kolor to już kwestia zupełnie drugorzędna i tego powinnaś się trzymać - nie wzoru i koloru. NUK jest gorszy od AVENTU i wcale nie taki znowu piękny. Ale jak co komu pasuje. :)

Ja mam Tommee Tippee. POLECAM :) Dodatkowo kubek-niekapek Tommee Tippee (butelka ta sama, więc można wymieniać smoczek/ustnik + uchwyty idealne do rączek malucha)

Gość Carina1983
Ja używam buteleczki Lovi ze smoczkiem przeciwkolkowym aktywującym ssanie - jestem zadowolona - małemu się nie ulewa i nie ma kolek.

Gość Sonomedica
My dr Browns

ja Avent i bardzo sobie chwale takze sterylizator tej firmy ;)

Gość tommee tippe i dr Browns
1 do mleczka 2 do herbatki - na poczatku karmiłam piersia i tylko dopajałam z browna i tak zostało :D teraz syn ma 9 miesiecy i przymierzamy się do niekapka z tommy tippe :D

Gość kjnknknmk,mn
Tommee Tippee nie zdał u nas egzaminu nie poręczna nie wygodna i raczej nie anty kolkowa używam od początku calpolbabis i nuk podobno avent ma BPA.

Gość ja juz sama nie wiem
ja mam obecnie 3 butelki NUK-a, 1 do mleka, 1 do soczkow i 1 niekapek ..... jestem zadowolona, chociaz z tej "kolorowej" butelki do soczkow, niestety kolorki schodza ;) moj synek lubi sobie podrapac, a z tej akurat schodzi wszystko bardzo ladnie, tak jakby bylo namalowane farbkami, ktore wchodza idealnie pod paznokcie :/ z innych butelek nic nie schodzi :)

Gość 32 lata-wszystkie swoje
szklane canpolu - bardzo kolorowe i bez obaw o bisfenol-mialam 6 butelek, kazda z innym nadrukiem, wyparzacz aventu

Gość 32 lata-wszystkie swoje
aha - nadruk jest jak nowy pomimo miesiecy wyparzania

avent robi juz bez bpa. ja uzywam tommee tippe, ale raczej tych tradycyjnych dlugich kolorowych niz closer to nature. tez sa bez bpa. zreszta tommee tippe jak i wiele innych firm wycofuje bpa wiec nie ma problemu z tym. aha, i te bez bpa sa wygodne, bo sa z miekkiego tworzywa, jak chcesz sprawdzic temperature mleka na nadgarstku to nie trzesiesz butelka az cos wyleci tylko po prostu delikatnie naciskasz butelke.

aha, i te tommee tippe kolorowe podluzne sa sporo tansze oczywiscie :) jedyny minus to taki, ze nie mieszcza sie na stojaco do mikrofalowki :O

my uzzywamy Lovi i jest ok tylko one u nas przeszly maly nie chcial z innych pic avent i tt kompletnie nie przeszly jedynie jeszcze nuk

Gość krakers 23
ja używam aventu mam 2 125ml i jedną 330 ml, mam także tommee tippee 150ml, ale synuś strasznie płakał jak wsadzałam mu do buźki, dlatego ja odstawiłam. mam podgrzewacz i sterylizator także aventu i jestem z nich bardzo zadowolona.

boze co za glupi temat. Butelka avent sravent. a co to za roznica kiedys byly zwykle szkalne i na nie naciagniety smoczek ze zrobina dziura

:D przepraszam ale jestescie dla mnie glupie i naiwne. Dajecie sie naciagac na jakies butelki i smoczki antykolkowe:D a oni na waszej glupocie zarabiaja... i te jakies sterelizatory:) bierze sie butle i wyparza w goracej wodzie i tyle a nie ...:/