Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kami_25

Gdy spożnia sie okres przy tabletkach

Polecane posty

Witam! Biore tabletki anty juz od ponad roku. Zawsze po skończeniu opakowania dostawałam okres na drugi dzień. W tym miesiącu spóżnia mi sie piaty dzień... Czy mam powod do niepokoju? Czy to możliwe przy tabletkach? Prosze o pomoc!

Ostatnio nie...:P Wręcz przeciwnie... przytyłam 3 kg w ciagu 1 miesiaca...:P Ale to przez to, że otworzyli kebaba kolomnie:P

Gość uzurpatorka
ale to nie jest okres tylko krwawienie z odstawienia, moze jakies stresy mialas ostatnio

Gość uzurpatorka
jak jest w ciazy to nie przyspieszy

Gość
ja przestaje brac w niedziele, w piatek dostaje okres a bylo i tak ze nie dostalam, to sie czasami zdarza. ale jak sie powtorzy to sio do gina

Jak moge zajść przy braniu tabletek? Baaardzo uważam z chlopakiem... Stresów też żadnych nie mam:P Jestem najbardziej zrelaksowanym czlowiekiem jakiego znam:P Może to przez złe odrzwianie?;/ ostatnio jakoś sie zapominam i jem byle co

Gość uzurpatorka
ale przeciez zadne zabezpieczenie nie daje 100% pewnosci, poczytaj ulotke od tabsow

nie straszcie mnie! dzisiaj pojde po test, ale niewydaje mi sie zeby to byla ciążą!

tabletki hormonalne, jeśli sie je bierze zgodnie z przepisem - dają 100% pewności te podane mniejsze procenty są spowodowane nieprawidłowościami w przyjmowaniu (nieprzyjęcie, duże opóźnienie, wymioty/biegunki itp)

Aha.... wiec ciąza jest nierealna. Biore tabletni bardzo regularnie, nie mam biegunek ani wymiotow.... Wiec dlaczego mi sie spoznia do cholery!? Jak nie pojawi sie wogole to przyjąć nastepne opakowanie tabletek?

bierz piguły jakby nic się nie działo, bo i nic takiego się nie dzieje, skoro brałas je zgodnie z przepisem (jeszcze trzeba wziąc pod uwagę interakcje z lekami, np. antybiotykami)