Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NBFBDFJDJFDJSFJSD

CO MYŚLICIE O ODKUPIENIU WÓDKI?

Polecane posty

Gość NBFBDFJDJFDJSFJSD

WPADŁAM NA POMYSŁ BY NIE KUPYWAC WÓDKI W HURTOWNI TYLKO OD LUDZI KTÓRYM TA WODKA ZOSTAŁA Z WESELA , LUB OD TYCH KTÓRZY WESELE ODWOŁALI, NIE WSZEDZIE PRZYJMUJĄ ALKOCHOL SPOWROTEM WIEC WIEKSZOC LUDZI NIE MA CO Z NIA ZROBIC A WIDZIAŁAM OGŁOSZENIA 0,7 SMIRNOFFA JUZ ZA 15 ZŁ WIEC MYSLE ZE SIE OPŁACA , OCZYWISCIE Z DOBRA DATA WAZNOSCI , CO O TYM MYSLICIE ?

Gość sammer
jak banderole są całe i wiesz z jakiego to źródła pochodzi?to bym się zastanowiła.ja mam dobrze bo na weselu bede miała wodke gratis w tej restauracji jest jakaś promocja na alkohol w miesiacach "nmiej chodliwych "typu październik

Gość NBFBDFJDJFDJSFJSD
A ILE PŁACISZ ZA OSOBE ? JA PŁACE 140 ZŁ MAM WSZYSTKO PROCZ NAPOI I OCZYWISCIE ALKOHOLU, MYSLE ZE BYM KUPIŁA JAK BEDZIE PARAGON DOŁACZONY I Z BANDEROLĄ, NIE CHCE PRZECIEZ GOSCI OTRUĆ :)

No uważaj bo latwo trafić na oszustów. Paragon to dobry pomysl

my przed slubem rozwazalismy taka mozliwosc, znalezlismy kilka ofert ale jednoczesnie rozejrzelismy sie po hurtowniach i okazalo sie, ze ulice dalej od mojej pracy jest hurtownia, gdzie byly super ceny - i sie jeszcze zmniejszaly jak sie bralo wieksza ilosc, bralismy tez inne alkohole do barku wiec jeszcze dodatkowy upust dostalismy i bylo duzo taniej niz przy odkupowaniu najpierw pogadajcie w hurtowniach - mozna negocjowac przy weselnych ilosciach a to co nam zostalo 'zuzylismy' na wieczorze panienskim i kawalerskim (wyjazdy weekendowe) naszych przyjaciol, ktorzy brali slub miesiac po nas

Gość NBFBDFJDJFDJSFJSD
TRZEBA TROSZKE PRZYOSZCZEDZIC GDYZ SAMI SOBIE WESELE ROBIMY I DLATEGO KOMBINUJEMY JAK MOZEMY ;-)

jeszcze kierownik sali tez nam podpowiedzial ze alkohol najlepiej jest kupowac przed swietami - wtedy sklepy daja duze znizki

Gość sammer
150zł za osobę muszę tylko kupićciastoi owoce a tak to w cenie 3dania gorące 21 zimnych przystawek stół wiejski z potrawami na zimno i na gorąco

wódka nie ma daty ważności :o jesli jest źle przechowywana lub otwarta to mogą się tylko procenty ulotnić ;)

Gość gosiabr
Jak coś to mam do odsprzedania Soplice 0,5 - 15zł, wiadomość na mail gocha00@interia.pl