Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uszulkaaaa

mega problem za mną sie ciagnie....

Polecane posty

Gość uszulkaaaa

Witam tylko sie nie śmiejcie...Od lat mam wielki problem, mianowicie zawsze w najmniej odpowiednim momencie muszę do toalety...Podroż autobusem ( jezdze 70 km w jedna str co 2 tyg) to dla mnie tydzień bezsennych nocy wczesniej. Przeraża mnie mysle ze nagle zachce mi sie kupę i co wtedy,,,,,przeciez nie wyjde Ma ktos tak błagam poradżcie cos bo sie wykończe psychicznie

Gość onka.biedronka
pewnie sam strach i nerwy powoduja ze nawet jakbys nie chciala to Ci sie zachce moze zajmij sie w trakcie czyms co Cie odciagnie od tych mysli? swoja droga jak byla mala tez takie cos mialam, do dzis zostalo mi ze moge caly dzien sie nie zalatwic i dopiero jak wroce do domu moje dzieci maja to samo, syn nie zalatwi sie w przedszkolu, corka jak gdzies jedziemy tez nie ... dziwne ale tak jest :)

Gość urszulkaaa
Tylko, że ten strach mnie przesladuje, budze sie w nocy, gdy zbliża sie sobota i wyjazd, mam koszmary,,,jestem dorosła a zachowuje sie jak idiotka

Gość urszulkaaa
Tymbardziej, ze miałam juz taka sytuacje, ze pomimo tyego, ze przed wyjsciem zaliczyłam toalete to mnie wzieło w autobusie, na szczescie to bylo kawalek i prawie wysiadałam ale jak to sie stanie kiedys w trakcie jazdy to nie wiem

Gość urszulkaaa
Rany czyli tylko ja jestem takim dziwolongiem:(((((((((((

Gość ja moze troche z innej beczki
ale tez mam tak, ze jak jade autobusem, to zastanawiam sie czasami czy mi bedzie burczalo w brzuchu i im wiecej o tym mysle, tym szybciej mi zaburczy :/ to z pewnoscia jest cos z podswiadomoscia, bo przeciez wczesniej o tym nie myslalam, zanim wsiadlam do autobusu (chociaz bylam np glodna)

Gość urszulkaaa
może faktycznie, nastawiam sie czy coś ale ktoś kto tak nie ma nie ma pojecia jaki to horror