Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BOLEK12

Która ma ciasną cipke??????

Polecane posty

Gość Tuli 12 28
To ona bogini seksu jest napalona mokra na wejściu Na początek mogłabyś zatańczyć dla mnie Podobno robisz to naprawdę bardzo fajnie Chciałbym zobaczyć jak dla mnie kręcisz dupą potem Cię zerrznę , zerrznę cię suko ! Rób to powoli jak profesjonalistka rób to powoli jestem po to by korzystać ... Podejdź blisko potem na kolana mam nadzieję ,że jesteś już rozgrzana !!! Taaa ... zrób to dla swojego pana taaa... ssij go kochana ... Wiem ,że lubisz trzymać go w swojej buzi Wiesz ? On też to bardzo lubi Chce mi się .... Jesteś już gotowa ? Wypnij się chcę cie wreście posakować Moja królowa , bogini seksu ... wszystko jak trzeba , wszystko na miejscu W powietrzu zapach twoich fermanów coś mi się zdaje , że cię suko ... Póki co zachwycam się twoim nagim ciałem opalone cycki to jest to czego chciałem Miałem różne wariatki , ty jesteś wyjątkowa Muszę ci przyznać ,że umiesz zaszokować ... Gorące brawa za to co wyprawiasz w łóżku już za chwilę będę mówił ci kwiatuszku .... W twoich majtach chap, chap słyszę to na odległość Królewno wszystkich nastoletnich Weź go mocno wetknij w usta , traf w moje gusta Weź go między biusta ... ... Kręcą mnie twoje cycuch o wielkości dyni rozbieraj się do bikini by czynić swoją powinność to oddanie nie naiwność Lecimy! Aż oboje zobaczymy finał... Mam sporo znajomych każdy chetnie by cię pozapinał , a ty staraj się tak by nikt nie zapinał ,że ty to nie zwykła dziewczyna co konwenansu się trzyma . Podoba ci się ,że cię inni nie rozpoznają , choć nie dla lansu uczyłaś się obcowania z fają , inni pozostają w tyle i nazywają kurwą , trudno dla mnie rrzniesz się równo . jak seksu bóstow , na twój brzuch ci chlusnąć jęcz , jęcz ja zrobię parę zdjęć klęcz, klęcz przed nami jeszcze razy 5 ... Poczekaj , powoli poczuj ten dym , usiądź powoli , przywitaj się z nim Uklęknij i dobrze się ustaw on naprawdę lubi twoje usta... I to co potrafisz zrobić z nim uwielbia kiedy bardzo się ślinisz . Dobrzeee i nie powiem ci przestań , bo wierz , że jesteś najlepsza. Reszta to już inicjatywa własna , jego ulubionym miejscem jest twoja ciasna cipka i mokra coraz bardziej Wiesz na co czeka ten sterczący twardziel . Pozwól ,że upadnę na miękki materac Taaa twoja kolej teraz powoli się rozbierasz został tylko stanik zaraz rozepnę go zębami Jak przyjemnie jesteśmy tutaj sami Robisz robotę bawiąc się sutkami ........

Gość Tuli 12 28
Brakuje wam kobiet na śląsku ?, większość mężczyzn na forum jest z tamtych okolic ...

Gość doo
kobiet ci brakuje rozejrzyj się wszędzie są babki

Gość normalny.1979
Dystlektyk ma trochę zajęć, kitelku będe o 23 wielkie sorki fioleciku.

Gość Tuli 12 28
I chłopcy pouciekali , trudno ... :)

Gość Tuli 12 28
Normalny - o tej porze będę juz spała co innego mam robic z nudów.... klucz działa :)

Gość normalny.1979
Wsadz sobie palca w spodnie. Ej no sorki Bezzębna babo(dziewczynko), mam zajęcie.

Gość Tuli 12 28
Ok czy ja coś mówię ... Nie ma spodni ....

Gość Tuli 12 28
Normalny - gdzieś przeczytałam ,że lubisz kobietki o wadze około 70 kg , to chyba ja odpadam bo mniej niż 50 :(

Gość niech zgadne
masz na sobie szpilki i ponczochy? :D

Gość Tuli 12 28
i nie tylko ...

Gość normalny.1979
Zajebiste błyszczące fioletowe szpilki pod kolor majteczek. Co masz na sobie?

Gość normalny.1979

Gość normalny.1979

Gość Tuli 12 28
Normalny - Będę dziś około 17 lub jutro po 18

Gość Tuli 12 28
Cześć Hej mała a gdzie to wczoraj się ukrywałeś ? Teraz muszę znikać , ale będę około 17 miłego dnia Panowie

A miałem ciekawe zajęcie wieczorem i nie siedziałem przed komputerem :). Postaram się być po 17 jak wrócisz.

Gość normalny.1979

Gość czy wieśniacy nie możecie
używać gg, maili lub innych komunikatorów żeby sobie popisać, zaśmiecacie forum i podbijacie bez sensu deblny temat. Dla bezmyślnych: ciasna cipka jest każda, tylko jak się ma fiuta 10cm i tyle samo obwodu to lepiej dmuchać chomiki niż o ciasnych cipkach myśleć.

Gość normalny.1979
Jak lubisz dmuchać chomiki to polecam terapie zoofilu. Kim ty jesteś aby oceniać innych ludzi , tylko B Ó G może nas oceniać.

Gość Dla takich czopów
jak ty jestem BOGIEM a raczej B O Ż K Ą więc oceniam cię jak chcę i kiedy chcę.

Gość normalny.1979
Tak mnie zgasiłaś że odchodze od komputera, zrywam się z tego forum, przepraszam że tu jestem za te całe pozytywne zamieszanie, obiecuje już nigdy nie dotkne kompa.

Gość normalny.1979
dobra ja już ide tuli niechce już mi się z tobą pisać bo mój chłopak rysiek zjedzie mnie od tyłu więc idz dziwko ciągnoć pałe spowrotem na ulicy.

Gość normalny.1979
Takie podszywanie się pod kogoś oznacz że zamiast jaj masz wydmuszki. Być sobą to jest to, pokaż swą prawdziwą twarz xserobuju. W starożytnośći za podszyw kastrowali, ale jak wykastrować wydmuszki? Jak sądzicie chyba się nie da?

Dziś sobota zapraszam na imprezę na tej stronie. Po wpłaceniu 999999$ możesz swobodnie wejść tu. www.coniedziała.pl.

Gość Tuli 12 28
Sorki miałam mały pośli.... Normalny a Ty to napewno Ty ?