Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paleta barw

Z czym wam się kojarzą poszczególne kolory????

Polecane posty

Gość paleta barw

Moje skojarzenia to: zielony- życie czerwony- krew niebieski- wolność biały- czystość, niewinność żółty- głupota :P fioletowy- mądrość różowy- cukierki pudrowe :D A wam z czym się kojarzą te kolory?

Gość pomaranczek kafe
mi czarny z głupotą a pomarnańczowy z mądrościa :D

zielony-trawa czerwony-ogień, wsciekłość niebieski-zimno, mróz.. bialy-pustka żółty-agresja filetowy-śmierć (nie wiem czemu) różowy- wata cukrowa, barbie, wersja faceta zielony-sex czerwony-sex niebieski-sex biały-sex żółty-sex fioletowy-sex różowy-sex

Gość włładzia
zielony- wiosna, początek czegos nowego, swiezość czerwony- sex, akcja niebieski- cisza biały- czystość, porzadek żółty- dobra zabawa, śmiech, radość fioletowy- spokój różowy- dzieci

Gość włładzia
z niebieskim ta cisza to własciwie bardziej spokój, cisza, relaks, morze, niebo, wylegiwanie sie na plaży

nie wiem,czemu żółty sie wam tak źle kojarzy...mi ten kolor kojarzy się z szczęściem,radością,pomyślnościąi słońcem pomarańczowy- z kafe :D czerwony-miłość,serce różowy-pop,barbie i kicz :D fioletowy-zło (a bo ja wiem czemu? nawet jak w jakiejś grze były drużyny oznaczone kolorem,to fioletowi to byli ci najgorsi) niebieski-niebo,zimno zielony-drzewa,rośliny brązowy-kupa :classic_cool: a poza tym czekolada,drewno czarny-metal,nicość,ciemność szary-szarość,depresja,ponurość biały-czystość,świętość srebrny-magia złoty-bogactwo :P

Gość a ja znam kilka
zielony-mądrosć czerwony- walecznosć ,sila niebieski- piekno biały- elegancja zólty- wesołość,świezosc ,wiosennośc fioletowy-powaga, smutek różowy- dziecinność

jeszcze zielony- spokój,relaks czerwony-napięcie,dynamiczność pomarańczowy-egzotyczność

czerwony - atak żółty - ciepło, lato, słońce niebieski - spokój biały - czystość, porządek zielony - przyroda, wiosna, życie czarny - elegancja, ziemia-natura-śmierć