Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szminka czerowna

WEJDŹ I SCHUDNIJ!

Polecane posty

Gość szminka czerowna

WSTĘP WZBRONIONY DLA SŁABYCH I PRZEMĄDRZAŁYCH. KAŻDY ODCHUDZA SIĘ W SPOSÓB KORZYSTNY I WYBRANY DLA SIEBIE. NIE CHCEMY ŻADNYCH DURNYCH DIET TYPU JEDZ ILE CHCESZ AŻ PĘKNIESZ. CHCEMY SCHUDNĄĆ DO WAKACJI I CIESZYĆ SIĘ PIĘKNYM CIAŁEM. NIE BĘDZIEMY CZEKAĆ W NIESKOŃCZONOŚĆ NA EFEKTY. NIE OBIJAMY SIĘ, NIE MARUDZIMY, NIE PODJADAMY, NIE TOLERUJEMY SŁODYCZY ANI ODSTĘPSTW OD DIETY. NIE SŁUCHAMY RACJONALISTÓW I DIETETYKÓW . JEŚLI KOMENTARZ MA BYĆ GŁUPI I POUCZAJĄCY NIE ZOSTAWIAJ GO. NIE LUBIMY CIOTEK Z DOBRYMI RADAMI. NIE ZNOSIMY LENISTWA I BRAKU MOBILIZACJI. DALEJ CHCESZ W TO WEJŚĆ? GRATULUJĘ! ZROBIŁEŚ KROK W KIERUNKU SUKCESU! CODZIENNIE DZIEL SIĘ ODCZUCIAMI I SAMOPOCZUCIEM. ZAPISUJ CO ZJADŁEŚ. AŻ DOJDZIESZ DO UPRAGNIONEJ WAGI DIETA START! :) PODPISANO: SZMINKA CZERWONA.

Gość
DIETA 300 KCAL. 12 MARCA - 12 KWIETNIA. WAGA: 64 KILOGRAMY... ;( DO ZRZUCENIA: 14 KG WPISUJCIE SIĘ :).

Gość Niedozwolona Karmelka
Wchodzę w to :)

Gość Niedozwolona Karmelka
dieta 600 kcal :) do....... aż osiągne odpowiednią wage. Obecnie hmmm z 53/4 kg. Cel : 43 kg . 160 cm Zbędnych 11 kg :p

Gość
A WCZEŚNIEJ W JAKI SPOSÓB SIĘ ODCHUDZAŁAŚ? BO ROZUMIEM, ŻE WAGA BYŁA WIĘKSZA... :P?

Była i mniejsza i większa to long story.. Parę ładnych lat temu zeszłam, przez pół roku, na 1000kcal do 40 kg mieściłam się w dolną granice normalnego bim :) potem dałam sobie spokój z dietką do tego tabletki horm. i nagle 60 kg :p w moim przypadku to była masakra bo jeszcze jestem niska. ale na szczęście w któreś wakacje zrobiłam głodówkę 2 tyg. zeszłam do 53 kg a potem jechałam 2 tyg na 500kcal a następnie na 600/700kcal i zeszłam do 45 :) ale potem znowu stres, egzaminy i inne problem sprawiły, że odeszłam od dietowania i 53 kg znowu wróciło ale podkreślam to nie jojo bo to wróciło po 2 latach bez pilnowania się :)

Gość
GRATULUJĘ :) MOJĄ WYMARZONĄ WAGĄ JEST 45 :) MUSZĘ DO NIEJ DOJŚĆ! STRASZNIE MNIE ZMOBILIZOWAŁAŚ! :):D A Z CIEKAWOŚCI ILE GŁODOWAŁAŚ, I PIŁAŚ TYLKO WODE I HERBATKI?

Gość
A ĆWICZYSZ COŚ TERAZ? ĆWICZYŁAŚ TEŻ WCZEŚNIEJ JAK TYLE POCHUDŁAŚ? :):)

Gość drdfertf

Gość drdfertf
wyłącz capsa bo nie sie ciebie czytać

Gość
TO NIE CZYTAJ... :D ?

szminka czerwona, oszukujesz :) napisałaś "wejdź i schudnij" weszłam.........i nie schudłam :)

Gość
cuda nie istnieją... trzeba coś dać z siebie :D No przecież! :):):)

Gość spanikowana xdd
Hej wszystkim ja waże 171 waga około 65 help me ^^ ;D też muszę się zabrać za siebie xP

Gość iwonkka22
kurcze...zmobilizowałyście mnie!!ja od jutra tez zaczynam..obecnie od 2 miesięcy chodzę na kardio..ale schudłam tylko 2 kg-przez błędne myślenie-ćwiczę-więc mogę jeść.. moim głównym problemem jest to że jeśli jakos się tam odchudzam-głoduję:)-to nie chodzę głodna,tylko strasznie słaba,nie ssie mnie w żołądku,tylko mam wrażenie że zaraz zemdleję i trzęsą mi się ręce,nie wiem jak temu zapobiec...chciałabym schudnąć 10 kg do czerwca..mam 178cm wzrostu i waże teraz z 68kg... od jutra zaczynam dietkę-same jabłka przez 3 dni..

Gość spanikowana xdd
ja się bawiłam w jabłka po jednym dniu miałam ich dosyć xddd teraz od piątku nie jem kolacji... na śniadanko chlebek ciemny pełnoziarnisty xd no i popijam herbatkę zieloną ;) nie wiem czemu ale dziś np miałam 64 kg rano w sumie to pewnie woda..pewnie zjem coś więcej i wróci 65kilosków xd

Gość spanikowana xdd
a w ogóle nie znosze świąt.! ;D tyle tych słodkości pyszności aż żal odmówić xdd i zawsze gdy się biorę za siebie to koło mnie się kręcą słodycze jak na złość ;D

Gość iwonkka22
ja chciałam na wstępie troszke oczyścić organizm..:)kiedyś bardzo długo stosowałam diete jabłkową i dużo schudlam,poprawiła sie cera i celulitis zmalał..ale teraz sie nie mogę do tych jabłek przyzwyczaić na dłuższą mete...

Gość iwonkka22
kocham truskawki...mniammmmmm...:)powiedzcie mi-a jak radzicie sobie z nie jedzeniem po 18?

Gość iwonkka22
od jutra zabieramy sie za siebie!!!:)

Gość spanikowana xdd
jabłuszka przcezyszczenie gwaranotwane xdd ale może i to dobrze xPP no ja np pijąc kubek herbaty nadal mam chęć na jedzenie wieczorne więc nie wiem ile tych kubków bym musiała wypić ;DD

Gość spanikowana xdd
no ba zę się odchudzamy w kupie siła ;DD.! rano miałam 63 już xdd to jest dziwne ;D

Gość spanikowana xdd
od rana jestem na : sniadanie chlep pelnoziarnisty z jednym jajkiem bez mleka.. z 2herbatki zielone. godzina 14 ide na flaczki xd zjem sobie z kromka chlebka oczywiscie ciemnego pelnoziarnistego :)