Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłopotliwy

pomożcie proszę!!będę cholernie wdzięczny!!!

Polecane posty

Gość kłopotliwy

mam bardzo zaawansowany trądzik.. do dermatologa chodzę co meisiac przepisuje mi bardzo wiele drogich lekow i nic nie pomaga..zineryt zupelnie na mnei nei dziala... prosze poradzcie mi jakis dobry lek.. czy to masc czy tabletki ale cos naprawde mocnego ..strasznei mi przeszkadza to;(( chciałbym juz wyleczyć sie raz a dobrze , błagam pomożcie!bede wdzieczny!!!

czesc :) moze moj sposob wyda Ci sie smieszny ale moja kolezanka tez miala straszne problemy z cera miala bardzo zaawansowany tradzik i myla twarz we wlasnych siuśkach.. nie wiem czy sama odwazylabym sie myc twarz swoim moczem no ale to ponoc pomaga. Tylko dla odwaznych. Do dermatologa nie chodz bo te leki na recepte fige daja, przez nie jeszcze bardziej pogarsza sie stan skory. Moze jakies kosmetyki z VICHY? albo umow sie z kosmetyczka na specjalne zabiegi zwalczajace tradzik. Wiem ze dla chlopaka to moze byc klopotliwe i krepujace no ale jesli bardzo bardzo zalezy Ci na pozbyciu sie swojego problemu to moze jednak warto sprobowac..?

Gość podaj nazwy specyfików
które do tej pory stosowałes i jak długo je stosowałes

Gość zjedz czarna gorzka czekolade
moj znajomy mial masakre na twarzy i zamowil sobie takie srodki Proactivu czy jak to sie nazywa chyba ze stanow i ma buzke ladna