Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiemmmm

Ćzy to aż tak dużo?

Polecane posty

Gość nierozumiemmmm

Czy trzy lata różnicy, to aż tak dużo? Chodzi mi o związek. Czy to że chłopak jest ode mnie 3 lata starszy naprawdę przekreśla jakieś ewentualne domniemania o związku? Wczoraj pokłóciłam się z mamą która powiedziała, że absolutnie nie ma mowy itd. Przecież zdażały się związki z większą różnicą wieku... O co jej chodzi?????

Gość ojjjjjjjj
ratunku:O

Gość a ja uwielbiam tańczyć
No jesli ty masz 14 a chlopak 17 to wg mnie jest to duzo... a ile masz lat?

Gość nierozumiemmmm
Jak zwykle znalazły się idealne osoby, które nie poełniają błędów szybko pisząc na klawiaturze. Pomijając to, że takich wypowiedzi jest mnóstwo na każdym topiku, to i tak wszyscy się wszystkich czepiają. Ja mam 14, tak. Ale nie rozumiem dlaczego uważasz, że to dużo? Ludzie się wiążą jak mają nawet po 15 lat różnicy w związku.

taka różnica że 17 letni chłopak myśli tylko o sexie a ty jeszcze nawet nie miesiączkujesz, na miejscu Twojej mamy wlalabym ci po dupsku i patrzyła czy równo puchnie. Do nauki!

Gość a ktttttttttt
ale jest roznica pomiędzy 14 latka - 17latkiem. a kobieta 30 letnia i mezczyzna 45 letim - oni sa juz dorosli... a nie wiem czy wiesz, na twoim tylku jeszcze prokurator reke trzyma

Gość Meduzaaaaa19
Jak jesteście oboje dojrzali to ta różnica jest nieodczuwalna, jednak w wieku 14 o dojrzałości nie ma jeszcze mowy więc ta różnica według mnie w tym przypadku jest ogromna. Inne postrzeganie świata, inne potrzeby... przepaść jednym słowem

Gość bgfvcwio
do nauki szczylu

Gość brak wyobraźni
3 lata to niedużo ale z drugiej strony bardzo dużo... gdybyś spytała o tę różnicę wieku Matkę niemowlaka i trzylatka to oczywistym jest że jest to róznica nei do przeskoczenia, dzieci w tym wieku nei pobawią się razem... co do Ciebie, Ty wg prawa jesteś jeszcze dzieckiem, Twój niedoszły chłopak zaś jest prawie dorosłym mężczyzną

Jak miałam ledwo 17 lat poznałam fajnego chłopaka, ale miał 24 lata. Oj były awantury w domu i zakaz spotykania. Teraz mam 26 lat i jesteśmy 3,5 roku po ślubie.

Gość To tak jakby 12 chodziła z
17 latkiem :O To przecież tylko 5 lat różnicy :O Jest duża różnica pomiędzy dziećmi a dorosłymi . 60 latka niech sobie chodzi z 80 latkiem ale wyobrażasz sobie autorko 10 chodzącą z 20 latkiem :O "?

w tym momencie to tak 3 lata różnicy to jest dużo ....Ty praktycznie jesteś jeszcze dzieckiem a chłopak mający 17 lat ciągle myśli tylko o seksie i to jest naturalne ...więc nie dziw się mamie że tak zareagowała ....a trudno wierzyć w to że chłopak zaczeka z seksem chociażby te trzy lata jak Ty będziesz miała 17 3 lata różnicy nie sprawia problemów u osób dorosłych