Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora niby milosc

czy 18latka powaznie mysli o 27latku z postepujaca choroba i na rencie??

Polecane posty

Gość myslaca,ładna,zadbana
aaa tak na marginesie i bez urazy, ale jestes dziecinny tak czytam te twoje wypowiedzi ...

Gość mala mila moja
raczej nie ona mysli ze powaznie mysli o tobie ale jej sie to tylko i wylacznie wydaje ona zapewne chce sie z Toba wiazac na stale i tak ci mowi obiecuje takie mlode to dobre mmanipulantki i wala takimi tekstami zefacet glupieje - ale to prawda daj sobie spokoj, porpstu wylacz neta ,telefon, a umow sie z ta co jest blisko i twemu sercu i ciebie i na nia mozesz liczyc nie licz na nikogo i nie wierz nikomu co cie na oczy nie widzial ze cie kocha!

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorze ale z Ciebie głąb, miałes fajna kochajaca laske to jej nie docienłes bo zachciało Ci sie innej dupy, mam nadzieje ze Cie kopna obie w dupe

Gość ana bottttenowa
czemu wy faceci kierujecie sie tylko chwila?????????? mloda dziewka mila prawi kompelmenty bo przeca nie powie ci swoich wad che w twych oczach byc naj a tamta napewno na ziemi stapala, poprostu zyla czy ty wiesz co to zycie bzykaj sie z taka malolatka tylko ciekawe jak wyzyjesz skoro chory i na rencie-tya 18latka rzuci cie i nie bedzie mial ci kto szkalnki z wodfa podac-zobaczycsz?!!! trzeba zszanowac kobiete ktora ie kocha!

Gość chomik z marchewka
a jesli mozna spytac, na co chorujesz? Nie łudz sie, ojciec tej młodej szuka dla córki odpowiedniej partii a nie inwalidy (bez obrazy). A młoda ma pustą głowe i szuka wrażeń. Cieszy sie, ze poderwala starszego faceta, ze on sie slini na jej widok i zwariowal na jej punkcie. Zdobedzie Cie i rzuci by ponownie udac sie na łowy. Koniec.

Gość on chyba
cierpi na niedorozwój umysłowy albo postępujący zanik mózgu. Przerażający koleś.

Gość eeeeeeehhhheeee
"latem tam pojade jak zrobie prawko,ale nie moge go zdac" jezu :o

Gość ...........oj............
żadna, powtarzam: ŻADNA osiemnastolatka nie chce wiązać swojego życia z niepełnosprawnym starszym gościem na rencie. To se ne da. Tym bardziej że jak piszesz ma bogatego ojca dla którego tańczy tak jak on jej zagra. Z ciebie to kawał ch... jest. Jak typowy samiec lecisz na kase i młode ciało. Jesteś obrzydliwy. Zostaw byłą w spokoju i jeśli już musisz to kręć dalej z młodszą ale zobaczysz że kiedy będziesz chciał sprecyzować termin swojego przyjazdu do niej to dziwnym trafem zamilknie i będzie udawać że cię nie zna. To że jak twierdzisz jesteś przystojny to nic w porównaniu z tym jaki głupi jesteś i jak potrafisz krzywdzić ludzi bez skrupułów. Tylko ci dupa w głowie. Obyś się nie przejechał.

Gość cztery sery
ale jesteś głupi-aż żal, i ty człowieku masz 27 lat?, emocjonalnie jesteś na poziomie 15 latka, zastanów sie czego chcesz od życia - bo na razie to cierpisz na rozdwojenie jaźni i kretynizm, a twoja naiwność przekracza wszelkie znane mi normy-ta dziewczynka 18 letnia chce pożyć, zabawić się, korzystać z życia-tym bardziej jak opisujesz-ma warunki - kasa tatusia i ty myślisz, że ona za kilka lat zamknie sie w domu i będzie cię pielęgnowałą?? albo zrezygnuje z wczasów, bo ty nie bedziesz mógł pojechac razem z nią??? MASZ NIEDOROZWÓJ UMYSŁOWY CZŁOWIEKU.

Gość co za bełłłkot!!!!
masz czas to popracuj nad pisownią :-o

Gość chora niby milosc
nie moge sie opalac ani przemeczac i pracowac prymusem nie bylem ale niejestem zlym czlowiekiem uwiezcie.Moja byla prosi blaga ryczy bym wrocil do mnie a to mnie desperuje zeby dobrze sie poczuc co obiecuje mi ta mlodziutka

Gość chora niby milosc
ale ona woli starszych

Gość ...........oj............
jasne ze woli starszych bo większość małolat lubi poszpanować przed kolezankami starszym facetem:O Tylko że na szpanowaniu się konczy. Sama w wieku 18lAT związałam się z facetem o 6 lat starszym, epileptykiem, maminsynkiem w ogóle nie przystosowanym do zycia w spoleczenstwie. W pewnym momencie wyobraziłam sobie jak wygladałoby nasze wspolne zycie i wymieklam:O On 400zł renty, ja 1500zł wypłaty i co? Mieszkalibyśmy u jego rodziców bo na wynajem nie byloby nas stać a co dopiero na kupno mieszkania. I gdzie tu miejsce na dzieci? Poza tym przerosła mnie jego roszczeniowa postawa i fakt ze nie mam tyle cierpliwości żeby znosić jego za przeproszeniem niedołęstwo. Wiem z czym to sie je. Nie licz na stały związek z Młodą, i zostaw w spokoju Byłą bo żadna z tych relacji nie ma szans na przetrwanie. Poza tym nie szkoda zachodu żeby stukać panienke z drugiego końca Polski? Nie łatwiej znaleźć cichodajkę w swojej szerokości geograficznej?

Gość chora niby milosc
ja mam tylko matke,dom,ale ledow wiazemy koniec z koncem ja renta 500zl i matka uwielbiala moja byla ale bala sie ze beda klopoty,a nie wiem jak z ta by bylo i czy podobalo by sie jej przejsc z bogactwa do mniejszego bogactwa,chyba ze jej ojciec wynajl by mieszkanie jej tu u mnie i bysmy sie spotykali

Gość nieprawdobodobnaaaaaaaaa
na co ci chwilowe zapomnienie czy to warte ??? zachodu???? jak z konca swiata??? nie daj sie porwac glupiej fantazji!!! tu masz ta co cie kocha i chce byc z toba!!!

Gość hhhhaaaaaaaaaaaha
prysznic lodowaty bo jestes zaslepiony! :|:/

Gość siabadabada
siedzisz z telefonem i zapewne "gnijesz" bo nic innego nie robisz, obudz sie !!!!!!!!!!!!!! otrzasnij bo swiat na ciebie nie poczeka!!!!!!!!