Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_5

Jle poświęcają wasi mężczyzni czasu na pracę?

Polecane posty

Witam.Jak w temacie.Mój bardzo dużo czasu,czasem mam wrażenie,że Jego praca to dla Niego nr.1.Długo dziennie pracuje,lata przynajmniej raz na 2tyg.samolotem w sprawach slużbowych i cały czas się nią przejmuje.Zanim poznaliśmy się nie był na stałe w poważnym związku,bo nie miał czasu.Aż się boję,czy nawet b.dobre pieniądze nie zmienią naszego życia.:( jak jest u Was,dziewczyny?

Gość mieszkanie kupię
nie !

Gość nbgty
Mój mąż pracuje po 12 godzin dziennie + dojazd - łącznie jest poza domem 15 godzin..pozostają nam wieczory podczas których i tak jesat zmęczony i usypia na siedzaco...a w wekend (każdy) przychodzi do niego kumpel i piją piwko oglądając MTV, Vive lub inne tego typu programy...

Gość zjedz czarna gorzka czekolade
od pn do piatku od 7 do 16 :/ ale co z tego jak musze dzielic zycie z kompem :D:D

Gość gftedghsjkl;zkjjsl
dużo zadużo! niestety

Gość muskamus
moj pracuje 12 godzin a dobe:) resza jego czasu plus weekendy sa tylko dla mnie:) to moze ne teraz akurat bo jest na projekcie ale gdy jest w domu tak to wlasnie wyglada:)

Gość a mialo byc tak pieknie,,,
mój mąż pracuje 8 godzin dziennie. Nie ma możliwości zostawać dłużej. Jedynie 3 miesiące w roku mają wieksze zapotrzebowanie to wtedy pracuje po 16 godzin. Niestety nawet w tych normalnych miesiącach żadko się widujemy bo mamy pracę na zmiany i przewaznie się mijamy... Ja dodatkowo pracuje w weekendy, a On co drugi weekend szkoła..