Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIELKA ZMIANA

Teraz albo nigdy! odchudzanie!

Polecane posty

Gość WIELKA ZMIANA

Hej wszystkim! od jutra zaczynam glodowke! powiedzialam sobie teraz albo nigdy! dzsiaij sa moje urodziny, wiec zjadlam torcik i tosta i cos tam cos tam. ale od jutra zaczynam! mam 172cm wzrostu, i dzis rano wazylam 64,2kg. ale po tym dniu zakladam ze bd 65. Nie lubie swoich nog... UDA... u mnie to jeden wielki koszmar... ; ( moze ktos sie prylaczy? ;) prosze nei pisac mi o efekcie jojo...

Gość WIELKA ZMIANA
przepraszam za bledna kategorie..

Gość jutka2200
ja tez planuje od jutra odchudzanie. zakupilam juz tabletki przeczyszczajace zeby oczyscic organizm. autorko tez mam problem z udami :( na dodatek duza pupa:( mam dosc!!!!! od jutra glodowka. a dzisiaj na noc pierwsza tabletka przeczyszczajaca :D

Gość WIELKA ZMIANA
Dziekuje bardzo. ;) Mi takie tabletki nic nie pomagaja... malo tego, gdy wezme tabletke na przeczyszczenie nie moge zalatwic sie przez 3-4 dni.... Normalnie sie zalatwiam 2 razy dziennie. albo raz dziennie zalezy od dnia. Mam dobra dosyc przemiane materii. Pije codziennie 2l-3l wody. niegazowanej oczywiscie. ale lubei sobie podjesc cos slodkiego albo jakis tost czy cos. ale od jutra koniec. postanawialam w tym roku juz kilka razy sie odchudzac... niby odchudzam sie od stycznia a jednak na wadz enic nie ubylo... cwicze na orbitreku i nieraz speterku ale roznicy nie widac bo moja 'dieta' ehh masakra poprostu... przez piatek, sobote i neidziele zamierzam cwiczyc po jakies 60-80min dziennie na steperku dl amnei to nic trudnego, fajny film i jazda nawet przed kompem. ;) potem bede mneij cwiczyc bo wiem ze tez moge byc troche slabsza. ale mam nadzieje ze schudne w 14 dni jakies 5-7kg.. bardzo mi na tym zalezy... ;) niby moja waga nie jest zla, i zle nie wygrladam. ale jednak... mam tluszczyk na udach i 1 faldke na brzuchu. chociaz jak stoje to brzuszek wcale a wcale nie odstaje no ale coz... na ramionach kosci mi wwidac a na brzuchu zebra.. al emoje nogi to jedna wielka katastrofa.. mam figure klepsydry.. i troche ciezko mi zrzucic tam tluszczyk... ale wiem ze si euda. w tamtym roku schudlam 20kg. z wagi 85 przeszlam na 65. dla mnei to bardzo duzo. ale i tak pragne jeszcze schudnac. i powiem wam ze wtedy jadlam tylko sniadanie przez jakies 3 meisiace i tyle schudlam. bylo ciezko na pocztatkua le potem sie przyzwyczailam. a efektu jojo NIE MA. chociaz zdarza mi sie czesto obzerac :D xd

Gość jutka2200
samo sniadanie przez trzy miesiace???? o matko :) ja tez bede pila 3 litry wody dziennie :) to ja widze zety jestes szczuplutka, ja jestem troszke grubsza od ciebie, tylko zastanawiam sie czy uda mi sie cwiczyc bo jestem dosc leniwa hi :D

Kobieto GŁODÓWKA to najgorsza dieta jaka jest mozliwa zabierasz najpierw wode ze swojego organizmu pozniej nie dostarczasz organizmowi zadnych składnikow i zaczyna organizm zjadac twoje mieśnie i nie masz siły na nic po kilku miesiacach organizm dalej nie ma siły chociaz ty mozesz troche stracic kg po takiej kuracji jest gwarantowany efekt jojo :( kobierto sama sie zabijasz POWOLI bedziesz wspominac moje słowa za kilka miesiecy lat bedziesz odczówac efekty takich glowówek :(((

Gość vfvsvfs
Wycieńczenie organizmu a potem efekt JOJO . Gratuluje głupoty :D

Gość WIELKA ZMIANA
no ja na ogol jestem szczupla, tylko moje nogi... uda i lydki . no ale da sie przezyc wiem ze glodowka dobrze mi zrobi. nawet jak nei wytrzymam dlugo to i tak bede sie cieszyc z 5 dni. :) bo i tak troszke strace nawet woda. i tak bede sie cieszyc ze na wadze mam mniej. a potem bede jest duzo duzo mniej i ciwzcyc. bo chce sobie wyrobic ladne nozki do wakacji, :)

Gość WIELKA ZMIANA
vfvsvfs - takie komenatarze mnie nie ruszaja. ani eket jojo. bo wiem ze jesli dobrze sie wychodzi z diet czy glodowek efektu jojo nie bedzie. nawet z diety na redukcje mozna miec jojo jak zle sie z tej diety wyjdzie. :) a ja troszke o tym wiem i wiem jaw ychodzic z takich diet. wiec o ten efekt sie nie boje. ;)