Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegro będę mieć

allegro będę miec problem

Polecane posty

Gość allegro będę mieć

moja sytuacja wygląda tak pani zakupiła za łączną kwote przedmiot 6 zł (w tym wysyłka) w tym samym dniu zmieniłam nr konta bankowego (konto zostało zamknięte) ona informacje z wpłątą na dany nr nieaktualny dostała pare minut wcześniej po czym za przedmiot stwierdziła ze zapłąci po miesiacu No i zapłąciła na konto któe od ponad miesiaca było juz zamkniete. Teraz domaga sie wysyłki towaru za któy defakto nie dostałam pieniędzy Co w tym wypadku zrobić - kto ma racje???

Gość znajdz sobie swojego faceta
jeśli odpowiednio wcześnie poinformowałaś ją o zmianie numeru konta, to ty masz rację. a kasa do babki powinna wrócić. jak masz korespondencję z nią, i z datami, to niech se pisze i do sądu ostatecznego - racja jest po twojej stronie. chyba, że informację o zmianie numeru konta przekazałaś zbyt późno albo w ogóle - to się bój.

Gość gftedghsjkl;zkjjsl
ona kasę powinna dostać spowrotem skoro konto zamknięte.

Gość mnmnmnmn
Co sprzedałeś za 6 zł? :D

Gość allegroo
Wyślij jej 6zł nie pieniądz

a dlaczego ma wysyłać? ty też tak każdemu kasę/przedmioty rozdajesz? to może i mi wpłacisz na konto albo coś wyślesz?

Gość allegroo
no sorry, trzeba było poinformować o zmianie konta, to jej wina więc niech ponosi konsekwencje swojej pomyłki. Na drugi raz się nauczy

ale kasa do tamtej babki pewnie wróciła. zresztą nie napisała konkretnie czy poinformowała o zmianie konta, czy nie

Gość allegroo
To niech tamta prześle potwierdzenie wpłaty. Może warto zapytać w banku czy przelew może być w sytuacji zamknięcia konta w ogóle zrealizowany

nie musisz pytać w banku, ja ci to powiem - nie, nie może być zrealizowany. jak wysyła kasę, to później ta kasa jest cofana.

ja jak zamykałam konto to mi babka w banku powiedziała że pomimo tego że jest już zamknięte to do miesiąca czasu mogą na nie wpływać pieniądze i jeśli wiem że takowe wpłyną to mam się zgłosić do banku(bank PKO SA) zadzwoń do i spytaj

Gość ja juz od prawie roku
mam zamkniete konto, ktore wciaz "jest moje". Bo mam inne w tym banku i jak ide wyplacac to sie pani pyta "z ktorego". A mam tylko jedno :P Wiec n pewno mozesz wybrac te pieniadze z konta :)

Gość sadfhfdsa
Kurwa mać! Autorko tego topiku ty jesteś normalna analfabetka, twojego bełkotu nie da się czytać, ja pierdolę.