Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co? zupełnie nic

Mniej niż wero

Polecane posty

Gość i co? zupełnie nic

Usłyszałam wczoraj,że już chyba nie kocha,że to chyba tylko przyzwyczajenie... Nie muszę mówić co czuję. Każda z was wie co by czuła. A planował ze mną jakby nigdy nic wakacje,remont... Ostatnio było u nas kiepsko. Odtrącał mnie,odsuwał się. Starałam się jak mogłam,żeby to się zmieniło. Krzyczał,wyzywał,śmiał się kiedy płakałam. Kolejny facet po moim ojcu który mnie dręczył. Wiedział jak,wiedział co mnie boli. A ja mimo to umieram z miłości do niego. Spytałam go co dalej? Powiedział,że coś ustalimy... Ale co można ustalić po takich słowach? Czuję,że już przegrałam...

Gość magiczna lilia
Nie zastanawiaj sie, uciekajod niego, facet dreczy cie psychicznie i jesli do tego juz doszlo cudu nie bedzie :( nie jest mezem, nie macie dzieci wiecnie mawobec ciebie zadnych zobowiazan, dlatego tak traktuje, moze robic co chce i to wykorzystuje..zostaw chama

Gość dodofifi
to nie on cię dręczy to ty się sama dręczysz żebrząc o kawałek uczucia którego ten facet nie może ci dać otrząsniesz się i znajdziesz swoje szczęście głowka do góry

Gość i co? zupełnie nic
Ale ja nie wyobrażam sobie życia bez niego... Nie wyobrażam... Czuję się pusta,teraz nie ma we mnie jakby żadnych emocji. Miotam się tylko po domu od telefonu do gg i czekam na wiadomość od niego. Jak głupia...

Gość dodofifi
kobieto sama siebie niszczysz może i nawet przestał cię kochać bo go za bardzo osaczasz i stracił do ciebie szacunek

Gość magiczna lilia
To jest po prostu fatalne zakochanie, ale dobrze ze jestes realistka, sama pisalas jak Cie traktuje, sama widzisz ze robil Ci krzywdy, sprawial przykrosci specjalnie, zdajesz sobie sprawe ze gdyby mu zalezalo to raczej bylabys jego oczkiem w glowie, a nie popychadlem :( nie ma co sie miotac, najlepszym rozwiazaniem jest po prostu spojrzec prawdzie w oczy, to trudne, sama przez to przeszlam..ale dasz rade, nie odzywaj sie do niego, wiem ze bedzie kusilo i to bardzo, ale nie odzywaj sie do niego, pokaz ze Ci nie zalezy, najgorsze co mozesz teraz zrobic to porobowac sie z nim skontaktowac, bedzisz pogarszac swoja sytuacje ;(

Gość i co? zupełnie nic
Nie próbuję się z nim kontaktować bo i po co? Co by to dało?