Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z ŻABOTEM

SZUKAM ŻABOCIKU W KOLORZE RÓZOWYM

Polecane posty

Gość Z ŻABOTEM

Gość hehehehahahah
ta pierwsza bluzeczka fajna tylko trochę droga... u nas takie są po 20 zł... ta druga byle jaka... ale trzecia może być tylko oczywiście do końca zapięta:)

Gość hahahahahahihihihih
ta pierwsza to juz tak opatrzona ze kazdy ją ma wieć syf druga fajna jeśli szukasz eleganckiej trzecia fajna jeśli szukasz hmmm sexu :D

Gość czy ja wiem

Gość ale bomba sonata
nr jeden zalatuje tandetką a drogijak nie wiem numer dwa nawet spoko numer trzy dziwkarski troche

poszukaj na allegro z primarka (wiem jakość fatalna) miałam zamiar kupić była świetna trochę ciemniejszy róż prawie fuksja. jak znajdę to wkleję. z tych nie zdecydowała bym się na żadną.

Gość a wlasnie ze
primark nie ma zlej jakosci ubran. sa tanie, ale nie do zdarcia. sama mam pare ubran z primarka i wcale nie sa zniszczone. a jedna koszulke mam juz prawie 3 lata. moze nie nosze jej codziennie, ale w ogole nie jest zniszczona sprana ani nic, wiec nie przesadzajmy z takim ocenianiem primarka. dziwny obraz tego sklepu sie wykreowal w polsce. zupelnie nieprawdziwy.

Gość a wlasnie ze
a co do tematu. pierwsze dwa podobaja mi sie, trzeci nie

niestety aukcja przeniesiona do archiwum. uwaga nie chodzi mi o ta: http://allegro.pl/item945849413_atmosphere_rozm_38_40_zabot.html nie znalazłam jej też na trwających aukcjach ;/ ale wpadłam na tą jest interesująca choć średnia jak wpadne na coś ciekawego to wkleję. http://allegro.pl/item956810924_vera_moda_wspaniala_bluzka_rozmiar_m_nowa.html#gallery

zależy do czego porównujesz jakość. mam szlafrok z pimarka cudowny uwielbiam go nie zniszczony przez 3 lat kompletnie. nie przesadzajmy nie jest to poziom solara, monarii czy hexaline ja się czepiam jakości zary i całego inditexu. primark jest jakościowo okej jeśli nie wymagasz dużo :P tak na poziomie h&m.

ble pomyliłam linka z tą bluzką i wstawiłam inną ( z vero mody):P zaraz znajdę ta o którą mi chodziło:P

Gość a wlasnie ze
a moge zapytac jaki to szlafrok? bo sama mam szlafroczek z primarka i go uwielbiam. a myslalam, ze jakoscia porownujesz go do taniej chinszczyzny, bo tak wlasnie niektorzy robia. ludzie albo uwazaja ze primark (szczegolnie atmosphere) to super droga brytyjska firma, albo ze totalne badziewie cos jak japan style. a prawda lezy po srodku. widze, ze jednak sie z Toba zgadzam :)

satynowy coś jak kimono szary w różowe kwiaty. koleżanki mi go zazdroszczą a kosztował 5 funtów:P miałam jeszcze piękną bieliznę z primarka w polsce nie udało mi się dostać takiej. szkoda że ona niszczy się jednak dużo szybciej abstrahując od krojów i fasonów w polsce wiele firm zrobiło sobie markę na tym że są zagraniczne i mają jakiś tam poziom cenowy. jak na przykład aldo, wallis, zara, stardi. sama uwielbiam niektóre z nich i kupuję ale ciężko mi zachwycać się jakością. a primarka nacięłam się 2-3 razy i zawsze na bawełnę która się rozciągnęła;/ kurde wcięło mi ten podkoszulek.

Gość masasakryczna tandeta
masakra to ja już wole nosić co mam niz nosić taki szajs tylko dlatego ,że modne na wiosne różowy kolor jest fu ostatnia bluzeczka jak dla taniej ruskiej koorvy