Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciabares

Polacy w Holandii

Polecane posty

A Polki takie durne, że lecą na ciemną karnację i lewą kase turasów... Już wolę polaków jako mężczyzn na dobre i na złe....

ja słyszałem o Latającym Holendrze, bardzo niedobre wieści, tak, że wolę mleczko od krówki holenderki mojego szwagra.

Gość holendrzy i helenderki
są zazwyczaj wysocy, szczupli i mają niebanalnie ładne twarze. Dlatego z Holandii pochodzi mnóstwo topmodelek (czy modeli - nie wiem)

świat obserwuję, wnioski wyciagam, do własnej opinii mam prawo. mogę uogólniać, krytykować, lubić, nienawidzić...masz inną opinię to sie nią podziel, może toje argumenty do mnie trafią i przyznam ci rację.

jeśli choć połówa zholendrów jest podobna do Vincenta van Gogha, to daruj Polacy są o niebo ładniejsi

Gość ja tam nie nawidzę spasionych
narcyzów polaczków

Gość Ciabares
Do chantalka: Uwazaj sobie na slowa durna zdziro :) Stary pryk to Twój stary, który Cie dziennie kuje jak matka nie widzi, albo siedzi u jakiegos fagasa i ciagnie mu pale za jabola. Nawet jezyka nie umiesz pewnie blacharo bez szkoly :) Pracujesz za 3,20 i obciagasz szefowi proszac o podwyzke ARMAGEDON. Albo w ogole nie pracujesz i siedzisz na ... a dupsko rosnie :D

widać że ładnie uczysz się chamstwa od swojego tureckiego partnera...i nie nazywaj mnie zdzirą bo ja przynajmniej nie daje doopy za blyskotki i papierosy. jesteś żałosna...ŻA-ŁO-SNA... Tylko potwierdzasz to o czym pisałam. Szkoda.

Gość Ciabares
""POLKI SA DURNE" mówilas o sobie ? duzo wiesz szmac***o Chyba sama mialas taka sytuacje skoro tak duzo wiesz. Napewno jestes brzydka jak PANI BARBARA i nie stac Cie na ladnego faceta, nawet holendrzy pewnie tez nie patrza na Ciebie bo wygladasz jak kupa gówna na polu u babci.

Gość Ciabares
Chamstwa nauczyl Cie ojciec, pewnie Cie gwalcil jak bylas mala i dlatego masz taki uraz teraz

wyznacznikiem kobiecej urody nie jest uroda jej partnera...no ale skoro leczysz kompleksy przy "przystojnym" turku to juz nie moja wina. Mój mąż jest wspanialym czlowiekiem i nie traktuje mnie przedmiotowo tak jak każdy turek traktuje swoją kobietę...oni maja juz to wpisane w religię. Zastanów się nastepnym razem zanim założysz jakis temat bo sama dajesz świdectwo na to że polacy w holandii a juz szczególnie polki to skończone kretynki. ja już skończylam ...możesz się wyżyć...pozdrawiam.