Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jksdjk

faceci

Polecane posty

Gość jksdjk

czy jesli facet spyta sie.''czy jestes dziewica?'' albo sypnie jakims zartem z podtekstem ,,łozka'' to oznacza, ze ma o kobiecie nieczyste mysli? czy to tylko taki glupi tekst aby cos powiedziec, a tak nie mysli o tym.

Gość gucio5
to znaczy ze jest idiota

bo zżera go ciekawość i tyle , zresztą ja nie lubię gdy mnie o to ktoś pyta , faceci są głupi jeśli pytają cię o to, no chyba że jesteście razem to co innego

Gość jksdjk
wlasnie nie jestesmy razem i dlatego mnie takie teksty dziwia. czy to z nudow tak mowia faceci? juz sama nie wiem

faceci powinni się wypowiedzieć :)

Gość jksdjk
dobrze by bylo. przynajmniej bym cos wiedziala a nie sie zastanawiala o co chodzi

Gość jksdjk
bez przerwy to nie, ale np. jeden facet mi jesli nadazy sie okazja mowi rozne podteksty typu, albo w zartach ,,o łóżku'' albo o tym, ze ja ,,flirtuje'' jak to on flirtuje, nie ja

Gość jksdjk
nie wiem, nie rozumiem facetow. ugania sie za inna a do mnie takie teksty zaczyna mnie to denerwowac bo dalam sobie z nim spokoj (nie odwiedzalam go, chcialam o nim zapomniec. nigdy nie bylismy para), a do mnie z takimi tekstami, moze sie bawi moja naiwnoscia, a moze chce w ten sposob pokazac swoja meskosc

Gość jksdjk
o seks, ale tak by sie nie uganial za inna. przez facetow to ja zwariuje niedlugo *-*

Gość jksdjk
faceci wypowiedzcie sie prosze to dla mnie wazne

Gość jksdjk
ale dzieki ''chce wiedziec'' i ''nieznana black'' za odpisanie w tym temacie. szkoda ze panowie sie nie wypowiedza