Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhkbjbkhjkhgu

Od 5 lat jestem sama ,bo kocham się w facecie z TV

Polecane posty

Gość bhkbjbkhjkhgu

Wiem , to głupie:O Pewnie nawet większość uzna ,że to prowokacja,ale dla mnie to poważny problem:(

Proszę zdradź w kim:) Ja tez mając 17 lat kochałam się w gwiazdach tv, przeszło z wiekiem:)

Gość nie jestem lesbijką
ale kocham kobietę, z którą miałam ćwiczenia na studiach...to jest dopiero coś

Gość bhkbjbkhjkhgu
Jako nastolatka też się kochałam w aktorach itp.,ale później mi przeszło.Byłam w trzech normalnych związkach , ale co z tego... Ostatni zakonczyłam ,bo już "poznałam" tego gościa i nie chciałam nawet spędzać czasu ze swoim chłopakiem. Poza tym nie mam 17 lat , tylko 27:O W realu nikomu bym się nie przyznała ,dobrze że chociaż na forum mogę. Nie powiem kto to , ale nie żaden aktor itp.To człowiek , który własciwie współpracował przy pewnym programie TV , ma swoją branże , w której jest świetny.

Gość bhkbjbkhjkhgu
Nikt tak nie ma?:O Widzę ,że jest gorzej niż myślałam:( Właściwie najdziwniejsze jest to ,że jestem szczesliwa w takim układzie , od 5 lat czuje się jak w pierwszych miesiącach związku - uskrzydlona:P Eeeech nic dziwnego ,że nie chcecie nawet gadać..:P

Aaaa nie doczytałam ze go poznałaś. Jak nie ma żony to "zaatakuj" go :) Jesteście na stopie koleżeńskiej rozumiem?

Gość ja się kocham
w Szwedesie i co też jestem sama...

Gość a mozesz zdracic
o kim mowa? albo dac linka do jego zdjecia? ja za to jestem zauroczona od kilku lat w johnnym deppie :D teraz mi troche przeszlo, ale kiedys to nawet motyle w brzuchu czulam :D

Gość jaaaaaaaaa789
napisz kto to pogadamy

Gość bhkbjbkhjkhgu
Wątpie ,żeby ktokolwiek z Was go znał , sama też go nie znam , nawet nie jest Polakiem:( Ale wiem o nim sporo , powiedzmy ,że jakimś cudem rozmawiałam z osobami , które znały go osobiście. Właściwie całkiem przypadkiem opowiadali mi o nim , wszystko co mówili zgadzało się z moim jego wyobrażeniem. Z tego co wiem jest sam , o ile nic się nie zmieniło od stycznia.

Gość bhkbjbkhjkhgu
To nie Johnny Depp :D Jest na szczęście o wiele bardziej osiągalny , chociaż nadal chyba szanse są jak 1 do miliona:P

Gość addfgvd
pokaż jego zdj...co Ci zalezy, skoro to osoba publiczna (tv)

Gość bhkbjbkhjkhgu
A co to zmieni? Nie jest zbyt przystojny , to nie fascynacja erotyczna , bardziej poczucie ,że to bratnia dusza, jakkolwiek głupio by to nie zabrzmiało;)

Gość addfgvd
jaka fascynacja?? nie znasz go, nie rozmawiałas z nim, nie wiesz jaki jest. nic o nim nie wiesz!! co z tego że poczytałas o nim...

Gość bhkbjbkhjkhgu
No wiem o nim trochę więcej niż to co czytałam,ale to nie zmienia faktu ,że masz racje. Wiem ,że to dziwne i zachowuje się jak wariatka ,ale nic nie poradze.. Normalnie nie jestem taka , mam poważną pracę , jestem odpowiedzialna, czuję się faktycznie jakbym miała coś nie tak z głową,bo podrywają mnie faceci o wiele przystojniejsi od niego a ja każdego spławiam:P Pare razy zmusiłam się do spotkania , ale nic z tego nie wyszło, po prostu z innymi jestem nieszczęśliwa :P A myśląc o nim zasypiam i udze się z uśmiechem , nawet nie czuje się samotna , jakoś mi nie przeszkadza to ,że inni są w parach, czuje jakbym też była:P :O

Gość przedłużone dojrzewanie
cóż ,niektórzy dorastają b długo,grunt ,żeby dorośli!.....psychicznie

Gość hyhyk
łłłłłłłłoooo matyldo trzeba było od razu powiedziec że w Krzysiu Ibiszu...teraz Ci sie bardzirj spodobał bo wymłodniał po operacjach plastycznych:P

Gość bhkbjbkhjkhgu
Heh nie , zresztą pisałam że nie jest Polakiem;) Widzę ,że bardziej interesuje Was o kim pisze niż moje zdrowie psychiczne;)

Gość lady musicca
A co on myśli o Polakach;)? No i wiedział od razu gdzie leży Polska;)? czy pomylił z rosją;)? jak to było oto mam pytanie, jutro na śniadanie;)

Gość bhkbjbkhjkhgu
Wie gdzie leży Polska , dużo podróżuje i akurat z geografii jest obcykany;)

Gość jestem chora jak nikt
Muszę cię zasmucić, ale w porównaniu do mnie to jesteś zdecydowanie normalna. Ja 3 dni temu chyba się zakochałam w postaci z anime :O To jest dopiero chore :O

Gość bhkbjbkhjkhgu
A ile masz lat? :D Chyba jednak mi bardziej odbiło , bo to jednak 5 lat. Zastanawiam się nawet czy nie zaaranżować spotkania , nie wiem jak mogłabym to zrobić,ale może to jedyny sposób? Jak ma coś z tego być to będzie , a jak mnie oleje to pewnie dam sobie spokój w koncu . Nie wiem co robić , 5 lat to szmat czasu , ciekawe ile jeszcze to potrwa..

Gość napisz do niego na facebooku
:P

Gość jestem chora jak nikt
22 :O Dziś stwierdziłam, że muszę zdobyć jego jakiś ogromny plakat na całą ścianę :D

Gość bhkbjbkhjkhgu
Dużo osób do niego pisze :P Poza tym co miałabym napisać? Prawdy w życiu nie napisze , chyba bym się spaliła ze wstydu:O :D