Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqrka.

boli, kiedy to minie?

Polecane posty

Gość qqqrka.

jak zaufac ponownie??Jak zaczac w koncu wierzyc ze bedzie juz dobrze??Jak nie myslec juz o tym co bylo zle??Jak zakonczyc tamta sprawe co byla, a jej niema???MOje mysli caly czas kraza wokol tego co bylo. Facet mnie oszukiwal nie raz, potem zalowal i znowu oszukal, i znowu przepraszal i znowu oszukal.... a ja juz sie zaczelam wypalac, mialam juz dosc, powiedzialam DOSC. A on po raz kolejny przyczalgal sie do mnie, blagal o wybaczenie, ze juz nigdy tak nie zrobi,ze nie chce juz tak, ze kocha ze zyc nie umie bezemnie.A ja co??Wybaczylam, bo kocham mimo wszystko.A on dziekowal i obiecal ze juz tak nie bedzie. I stara sie, i nic nie wskazuje na to ze znowu oszukuje. PIsze 20 razy dziennie ze kocha, ze byl idiota. A ja nie wiem czy to minie, ten bol, czy w koncu kiedys bede znowu jego pewna jak kiedys, jak dawnie. Czy w koncu przestane myslec, dopowiadac.... kiedy to minie, to tak boli....:(

Gość drobna nieduża
Och a ja chciałabym być tobą!! I to tez mnie przeraża. Pierwsza częśc twojej historii zgadza sie z moją. Tylko ze moj w koncu nie wrócił, znalazł sobie podobno inną, choć nie wiem napewno a ja.. marze o tym, zeby wrócił! I to jest okropne :(

Gość nic nie stoi na przeszkodzie
a ja twierdze, ze jestes naiwna i nigdy sie z tej naiwnosci nie wyleczysz.

Gość qqqrka.
no wlasnie, jestem naiwna i zdalam sobie z tego sprawe niedawno. Ale powiedzialam mu juz ze jut tak naiwna nie bede i nastepnego razu nie wybacze!!