Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda8080

Najepsze witaminy dla kobiet w ciąży

Polecane posty

Dziewczyny jestem w 24 tyg ciązy i bior e Elevit-ale spada mi hemoglobina-jeszcze nie mam anemi ,ale juz na granicy -hemoglobina 12-może inne witaminy sa lepsze, macie doświadczenia?jakie bierzecie witaminy?

Gość przyszla mamamamama
ja biore feminatal metafolin najpierw 800 potem 400 i jeszcze nie mialam zlych wyników. Teraz 35tc wiec wiekszosc ciązy w sezonie zimowym bez świeżych warzyw i owoców.

ja brałam feminatal cala ciąże ( z tym ze kiedyś był tylko jeden a teraz są dwa do 12 Tc i od 12 Tc ) potem na koniec ciąży biofer bo mi nieznacznie żelazo spadło

jak dieta nie pomoże? Ja jestem tego najlepszym przykładem:). Pij wode "pietruszkową" - do wody mineralnej dodaj posiekanej zielonej pietruszki, niech się troche odstoi i pij. Tylko troche kiszka, że teraz warzywa kiepskawe.

Ja od 12 tygodnia jem Feminatal N, od 14 dodatkowo żelazo i kwas foliowy - morfologia poleciała mi na łeb...zawsze miałam "podanemiczne" wyniki a teraz początki anemii :( mój lekarz powiedział że taka uroda, ja dodatkowo ograniczyłam mięso w I trymestrze bo miałam mdłości i takie efekty.