Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamaaa24

Stolik edukacyjny Fisher Price-oplaca sie?

Polecane posty

Chodzi mi o to czy oplaca sie kupic ten stolik.Czy nie znudzi sie po 2 dniach? Chcemy z mezem kupic go synkowi na Zająca. Jest dosc drogi dlatego pytam,bo jak mam go kupic a nastepnego dnia pojdzie w kąt.. Interesowaly sie nim Wasze dzieci?

Gość perpetua mobilna
Mój synek jest wprawdzie jeszcze za mały, ale wydaje mi się, że już lepiej kupić dziecku jakieś fajne klocki, z których może wiele rzeczy zbudować. W takim stoliku obczai wszystkie gadżety, a potem nie znajdzie w nim już nic ciekawego. Nie wiem, czy on taki edukacyjny...

Moj ma pelno klockow i sie nimi zbytnio nie interesuje :-o Nie wiem co mu kupic:( Chcialam kupic cos porzadnego,co wiem,ze zainteresuje go!

kupilam malej taki stolik jak zaczynala sie podnosic w lozeczku na nogi,przy nim mala zaczynala stawiac pierwsze kroki,dla mnie byl to trafiony zakup,corka ma 1,5 roku i wciaz sie lubi nim bawic,stolik ma bardzo ladne edukacyjne melodyjki,glosnosc mozesz ustawic.polecam.

Podobno,jak wynika z opisu,to ma duzo funkcji..?A jak z bateriami? Bo mam kilka zabawek tej firmy i z kilkoma mialam problem,bo nie moglam znalezc baterii :-o

Gość to jest dla dzieci słabo
sie rozwijających

jesli chdzi o baterie to wchodza trzy zwykle paluszkiAA,ja zawsze malej wkrajam malej owoce do miseczki,jast w nim luzna lyzeczka,stolik ma sporo gadzetow stymulujacych dotyk,niektore sa do przesowania,do naciskania,przekrecania,miseczka jest podswietlona,wypelniona woda,melodyjki z alfabetem,cyferkami,

nogi sa odczepiane,wiec nadaje sie dla raczkujacego,siedzacego malucha rowniez;)

oo..zapowiada sie fajnie:) musze tylko znalezc jakis sklep z tymi zabawkami tutaj

Gość gość
Jako młoda mama nie wiedziałam co wybrać, więc poradziłam się siostry. Doradziła mi stolik ze stronki allinside.pl, więc kupiłam tam i jestem zadowolona ze swojego zakupu. Do tego mogłam pozwolić sobie (ze względów finansowych) na zakup dużooo zabawek