Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia2000000

Egoizm?????

Polecane posty

Gość kinia2000000

Powiedzcie mi prosze co mam zrobić? Mam taka sytacje ze mój facet nie chce ze mna uprawiac sexu w gumce bo chce bym brała tabletki anty.;/ Problem nie byłby o tyle duży byleby nie to że ja sie źle po nich czuje;/ zaczełam brać gdy miałam 19 lat i iodczuwałam zmiany nastroju co doprowadzało mnie do ostateczności dużo sie klocilismy przez moje domysły. Zrobiłam sobie 4 miesieczna przerwe by odpocząć w tym czase on mnie szantarzował powiedział ze z sexu nici bo on sie meczy w gumkachi i trudno mu dojść;/ Teraz znów biore inne tabletki i codzinnie jestem senna już mam tego samopoczucia dośc;/ Co mam zrobić? czy to jest fair z jego strony?

Gość mariolka ;]
powiem Ci nie zgadzaj sie na to; moj facet tez chcial zebym brala, powiedzialam NIE i sie z tym pogodzil bo to nie jest najwazniejsze. poza tym branie hormonow przez dluzszy czas jest nie zdrowe, w pewnym momencie odstawiasz hormony a twoja gospodarka hormonalna szaleje, nie polecam, tak samo jak plastrow; zastanow sie co jest wazniejsze, jesli dla niego Twoje zdrowie nic nie znaczy to powinnas go olac; jesli Cie kocha zaakceptuje gumy

Gość kinia2000000
To chyba nie zaakceptuje gumy;// Dla mnie to egoizm z jego strony poza tym nie kochamy sie codzinnie tylko w weekendy i jaki tu sens codziennego meczenia sie ze złym samopoczuciem. Ostatnio uprawiałam z nim sex 2 tygodznie temu czyli w ciagu miesiaca udreki zaledwie 6 razy:(