Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania mama igorka

plamki u dziecka

Polecane posty

Gość ania mama igorka

mój 6 miesięczny synek dostał plamki na obu rękach,są różowawe pod koniec dnia nawet czerwonawe.w dotyku są szorstkie,grudkowate,tak jakby suche.miał 2 a teraz ma po 4 na każdej ręce.lekarz pediatra kazała mi to szorstką myjką zmywać w kąpaniu i tylko pogorszyła plamy,bo jest ich coraz więcej.może mieliście takie problemy i macie jakieś rady lub nazwę jakieś dobrej maści.dermatolog dopiero przyjmuje za tydzień bo ma urlop.a ja nie wiem jak mu pomóc.czy wycofać zupki?

wygląda na zwykłą alergię, kup w aptece coś na skórę atopową, balneum albo coś innego, ogranicz nowości w karmieniu i jakies jogurciki jeśli podajesz i jakoś dotrwacie do wizyty u dermatologa:)

Gość seniorilas
kiedy byłaś na szczepieniu?odsyłam,poczytaj,nie szczepimy :: nie szczepimy Strona Główna, nie szczepimy forum rodziców nieszczepiących ... Jeżeli nie jesteś jeszcze zarejestrowany, kliknij Tutaj żeby przejść do ... nieszczepimy.l4.pl/ - Kopia - Podobne

Gość ania mama igorka
słyszałam coś o maści diprobase albo żeby podawać sanosvit tylko nie wiem czy synek nie jest na to trochę za mały i się boję tak bez zalecenia lekarza

Gość gutikolo
taaa,słuchaj lekarzy

Gość alicja 123479
ma na cos alergie mojemu tez sie takie pojawiaja , pilnuj co je i obserwuj , u mnie od nabiału i cytrusów ,no i nie moze za duzo czekolady

Hej.Dodaj dziecku do kapieli krochmal .dwie takie kapiele i wszystko zejdzie.

Gość mariolka ;]
fajny ten lekarz

Gość ania mama igorka
Karmie go piersią ale już wprowadziłam soczki, deserki i zupki, właśnie też przypuszczam że od czegoś to uczulenie jest , chyba przestane podawać soczki i zobaczę jaka będzie reakcja

Gość olisianoła
faszerujesz go chemią głupia babo i się dziwisz-no jasne przecież gerberki nie zawierają konserwantów,prawda?