Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnaosobasobie

ale mam dziś ciężki dzień...

Polecane posty

Gość pewnaosobasobie

musze wykonać 1 telefon, a się boję. Tak mi ciężko :( Na dodatek dostałam jakiejś egzemy - mam wszędzie pełno swędzących mnie czerwonych pryszczy :( Ja cnyba oszaleję w ten piątek :( 🌼

Gość szukam sponsora na buty
nie ty jedyna 🖐️

Gość pewnaosobasobie
Nie wiem -wszyscy są na mnie źli i wściekli. Rozczarowałam wszystkich - siebie też. co mi można poradzić? Idź się powieś chyba :( Ale gdzie? W szafie? :( Muszę zadzwonić z sercem na ramieniu i znowu sie dowiem jak jestem głupia i jak każdy ma mnie dosyć -jak zwykle :(

Gość zakłopotany Daruś
ja tez czuje sie odtrącony

Gość pewnaosobasobie
chciałabym coś osiągnąc wiecie - ale nie mam pomysłu co w sumie. Miałam pomysł, ale mi go rozwalono. Co teraz? Nie mam pomysłu. Kiedyś już to przeżywałam - brak idei po prostu wiodącej. To znaczy może nawet nie tak chciałam rzecz ując... a może tak? :( Nie wiem. Jestem potwornie zmęczona, a jeszcze boli mnie kolano :( 🌼

Gość pewnaosobasobie
czy słuchajcie w zamrażarkach kolana się psują czy schorzenia stawów się poprawiają? To jedno pytanie a drugie- gdzie można nabyć olej egzorcyzmowany? Bez tego ani rusz tak czuję że moje stawy kolanowe są opętane przez diabła :( Musze to sprawdzic. :(

yhm, a w mojej lodowce stoi maslo, takie maslane, chyba, sam nie wiem, jak myslicie, powinno byc zolte? to jest pierwsze pytanie, a drgie to sam nie wiem co zrobic, bo niby mam ochote je zjesc, ale stoi juz tak od tygodnia, ehh, jestem beznadziejny i nikt mnie nie kocha, nawet to maslo, ktoremu dalem schronienie mnie olewa :(

Gość pewnaosobasobie
Masło w lodówce może być tydzień. Czemu nie?

Gość pewnaosobasobie
Masło powinno byc żółte, ale ludzie oszukują. Producenci. Trzeba uważać. Właśnie przeczytałam coś na pewnym jakby blogu i nawet mnie rozbawiło choć to straszne jest - dwóch gostków gadało w autobusie w Polsce, że powinien tu na tydzien przyjechać Hitelr i zrobić z tym kurestwem porządek. Co wy na to?

Gość pewnaosobasobie
Wiecie co - to jest do pewnego momentu śmieszne nawet bo nic mie już nie śmieszy absolutnie. Ale to wywołalo u mnie jakąś ...groteskę. Nie wiem :(

Gość pewnaosobasobie
Brakuje tego Hitlera - nie mogę :( Jakieś 2 stare dziadki dyskutowały na pewno :( Dobranoc :(

Gość pewnaosobasobie
Jedyna nadzieja w Bachledzie i Farelu moim zdaniem bo jesli chodzi o Niemców to... oni to tylko petki i piwko ew. ciuchy tanie w Polsce... samochodzik... takie rzeczy :(

Gość pewnaosobasobie
chwila śmiechu przez łzy mnie dziś spotkała już nawet ... :(