Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajaneczka30

próbować?

Polecane posty

Gość jajaneczka30

?Poradźcie mi szczerze bo jestem już na skraju załamania nerwowego. Od trzech lat jestem z facetem. Mamy podobne zainteresowania, dobrze spędza nam się razem czas. Ale jest coraz gorzej. Ostatnio każda nasza rozmowa kończy się kłótnią.Ten związek wogóle nie posuwa się do przodu. On nie chce nawet ze mną porozmawiać o mieszkaniu razem, o śllubie. Mówi że go na to nie stać a wydaje kase na głupoty. A ja tego chce. Mam 30 lat, chce mieć rodzinę i dziecko. Z każdym dniem on ma do mnie coraz mniej szacunku, nie odpisuje na smsy, rozłącza się gdy dzwonie, chodzi na imprezy beze mnie. Mówi mi "żegnaj" kilka razy w tygodniu. A potem prosi żebyśmy się nie rozstawali..Wiem że ma dobre serce ale coraz częściej myśle czy jest zdolny do założenia rodziny. Ostatnio powiedział mi że wcale nie chce się żenić. Zostawił dziewczynę ze swoim dzieckiem. Rzekomo go zdradzała ale w sumie tak naprawdę to nie wiem. Coraz częściej myślę, że to ona odeszła bo miała już dość czekania. co wy byście zrobiły, ale szczerze?

Gość magurka1
oejeuejejujejujeuuuuuuuuuuuuuuuuuu no wstrzasające... buahahahhahaahhhaah