Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona szczecin

prosze o pomoc pilne

Polecane posty

wiem ze to nie tematna to forum ale tu zazwyczaj siedzi wiecej osob ...bardzo prosze o pomoc moze ktos sie orientuje...otoz moj maz -jeszcze maz choc jestesmy po pierwszej rozprawie uchyla sie od placenia pieniedzy na dzieci....nie mam jeszcze ustalonych alimentow..czyli formalnie to wyglada tak jakbysmy byli rodzina...on nie mieszka w domu rok .....podobno w takiej sytuacji mozna cos zrobic z wynagrodzeniem ktore dostaje w pracy bo podobno zonie nalezy sie iles tam procent ..prosze...pomozcie -gdzie mam sie zglosic ...jestem w zlej sytuacji pracuje ale przyszly mi rachunki za gaz tak wysokie ze nie jetsem w stanie ich zaplacic...moze mopr?

prawnik kosztuje ....nie mam na jedzenie a co dopiero na prawnika....:(

podobno że podobno jeśli masz zasądzone alimenty a były mąż ich nie płaci to komornik może zając mu pensje zacznij podchodzić do finansów swojego dziecka poważnie- znajdź czas i chęci by wszystko prawnie uregulować wtedy nie będziesz opierać się na tym, że coś podobno gdzieś

rozwod bedzie z orzeczeniem o jego winie..ma kochanke w 7 miesiacu

czekam na rozprawe papiery sa w sadzie..ale szczecin to ponad 400 tys mieszkancow i na taka sprawe czeka sie pol roku...

jeszcze nie wiesz jaki będzie wyrok natomiast inną sprawą jest to, że mogłaś złożyć pozew o alimenty niezależnie od sprawy rozwodowej