Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetkaaa7

Chce Robić Tatuaże Henna Latem Nad Morzem..

Polecane posty

Gość smerfetkaaa7

Hej.. Mam pytanko do dziewczyn które juz tak pracuja w sezonie, albo wiedza na czym to polega.. tzn chce sie wybrac nad morze i zacząć zarabiać, kupie sobie cały zestaw do robienia tatuazy i mysle ze dam rade.. Tylko jak to jest wyjsc na ulice? mam wziasc swoje krzesełka i tak poprostu usiasc na jednej z glownych ulic? czy trzeba najpierw isc oplacic jakies miejsc.. nie wiem. Słyszałam raz historie o chłopcu co w domu mu mama gotowała kukurydze, a on chodził po plazy i sprzedawał.. Podeszło raz 2 łepków do niego, zpytali czy pracuje u jakiegos tam ich znajomego z mafii, on powiedzial ze nie, ze mama mu gotuje.. Dostal 5 ciosów nożem i nie wiem czy żyje.. ;/ Tak sie rzadzi ta mafia nad morzem.. ;/ dlatego nie wiem czy to tak mozna stanac gdzie sie sobie chce, jak to jest?

Mieszkam nad morzem:)Latem duzo ludzi w ten sposob zarabia-tatuaze,warkoczyki:) Mozesz ryzykowal lub oplacic miejsce(u nas drogo za jeden dzien) ' Gdzie sie wybierasz?:)

Gość smerfetkaaa7
Tak myślałam na Pobierowem, wiem że duzo bedzie dziewczyn które tez zarabiają, ale mi nie chodzi zeby miec 100klientow dziennie, chcialabym tak zarobic zeby opłacic noclegi i cos zjesc, mała przygoda.. A jak to jest u Ciebie? duzo dziewczyn jest? a co jak straż miejska sie przyczepi? ile moze mandat kosztować? ewentualnie pytam ;P

smerfetka ja mieszkam nad morzem ale tatuazy nie robie:) wiedze latem,ze duzo dziewczyn tak zarabia i tych punktow tez jest pelno natomiast kolorwe wlosy docepiaja w jednym miejscu i tam zawsze jest kolejka:) u nas straz robi naloty gdyz miasto bardzo walczy z handlujacymi na promenadzie:) co do mandatu-nie znam wysokosci

Gość smerfetkaaa7
halo halo...??

Gość smerfetkaaa7
?????