Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzesiek23.

poznalem ja na dyskotece...

Polecane posty

Gość grzesiek23.

na dyskotece kolega mowi do mnie: grzesiu zobacz jaka ladna dziewczyna... bardzo spodobala mi sie ta laska, podszedlem zagadalem, potanczylismy i w koncu zapytalem o numer telefonu, podala mi, bylem wniebowziety ze wyrwalem taka fajna dziewczyne.. pisalismy do siebie, czasem dzwonilem, ona "udawala" niedostepna i bylo fajnie... bylem u niej w domu dwa razy... ale teraz czuje ze zrobilem swoje, zdobylem ja, i juz nie chce mi sie z nia pisac, malo sie do niej odzywam. ona jest bardzo ladna ale jakos nie ciagnie mnie do tego zeby nadal z nia krecic... co sie ze mna dzieje? chlopaki wy tez tak macie? aha i gdyby kogos interesowalo to nie spalem z nia, do niczego nie doszlo, tylko sie calowalismy....

Gość grzesiek23.
czemu tak szybko mi sie znudzila?

Gość grzesiek23.
ale tylko sie calowalismy, nic wiecej....i znudzila mi sie, czemu?

być może dziewczyna zafascynowała Cię tylko z urody ....teraz jak już się opatrzyłeś a ona nie jest za bardzo interesująca pod względem charakteru Cię nie pociąga zazwyczaj tak bywa że na początku zwracamy uwagę na urodę ale później musi być to coś więcej co sprawia że chcemy z tą osobą być

Gość grzesiek23.
nieee to nie o charakter chodzi... z charakteru jest fajna, no i swietnie caluje, ma takie delikatne dlonie, ale juz jakos mnie nie kreci....

Gość Madź i Marth ;D
hmmm sądzimy iż jestes gejem ! zamiast brac sie za nią to co Ty robisz ? hahahah

Gość grzesiek23.
tak odrazu jestem gejem :P

Gość nieosiągalny88
jestem pod wrażeniem:classic_cool:

Gość poderwales mi wujka
jak ma delikatne dłonie to moj wuj był ,na 100 procent

Gość grzesiek23.
o z ta chemia to bardzo mozliwe....

Gość nieosiągalny88
nie słuchaj tych zboków, ważne że zdobyłeś ją mentalnie a nie fizycznie bo to jest najtrudniejsze🖐️

Gość grzesiek23.
calowanie a teraz kumplowanie?????????

Gość a miales juz tak przedtem
z inna dziewczyna?

Rety i co z tego, że sie całowaliscie...to nie przekresla szans na bycie przyjaciółmi, a mówisz że jest fajna z charakteru i się lubicie...a dziewczyna chyba tez nie jest glupia i zrozumie ze nie wyszło...

Gość nieosiągalny88
całowanie jest niehigieniczne:O

Gość grzesiek23.
niemialem tak z zadna inna.. kur** nie wiem co robic :/

no ale nie rozumiem, jaki masz problem... jak z nią nie chcesz być, nie iskrzy no to chyba należy jej to ładnie powiedzieć i szukać szczęścia gdzieindziej. Nigdzie nie jest napisane, że masz na siłę być z kimkolwiek :O

Gość grzesiek23.
ja chcialbym z nia byc, zapytac o chodzenie ale nie wiem czy dobrze robie.... pytala czy przyjade do niej w ta sobote, ale troche sie waham, jechac czy nie? jak myslicie?

zaczynasz działać mi na nerwy...skoro laska cie n ie pociąga to jaki jest sens w tym byś do niej jechał...poza tym całowanie się nie wynika przypadkiem z pociągu fizycznego? Zmusiła Cie do tego pocalunku? Albo w prawo albo w lewo...poza tym "o chodzenie" pytaja sie czternastolatkowie!! pokaz że masz jaja i załatw to jak na doroslego faceta przystało.

dla mnie to trochę dziwne. Nie ciągnie Cię do niej, a chcesz ją "pytać o chodzenie" ... :O pojedź tam w sobotę, nie wyskakuj z żadnym chodzeniem na razie, zobacz jak będzie, wtedy się ogarnij i zdecyduj. A jak zrobisz to na siłę, to i tak ten związek będzie do d*py ;/

Gość grzesiek23.
dlaczego uwazasz ze o chodzenie pytaja sie czternastolatkowie??? a jak ma tam byc?? bedziemy lezec i sie calowac, pogadamy... i tak wlasnie bedzie

Gość grzesiek23.
ale nie wiem czy jechac do niej czy isc na impreze bo juz zostalem zaproszony...