Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurza mnie ten antyspam i ant

Co myślicie o tym kompleciku ? Modny czy passe ? czy wstyd tak wyjsc na miasto?

Polecane posty

linka zaraz wrzuce bo pewnie z linkiem temat nie ruszy :(

http://www.voila.pl/239/jjcul/?1 do jakiego w jeku pasuje taki strój i do jakich okazji?? czy po dużym miescie można by tak chodzic??

Gość aBRAja niezaloogowana
normalnie jak dla tirówki! albo anorektyczki

Gość gienia z wesela
pewnie, ładne

mi się nie podoba. a jeżeli ty nie wiesz czy pasuje i do czego to odradzam kupowanie. Ja kupuję jak mi się coś ewidentnie podoba, wtedy to "czuję" !

Panczo 50 zł Rajtuzy 20 zł Buty 100 zł torba 30 zł kiecka 20 zł bluzka 20 zł naszyjnik 20 zł 250 -260 zł sprzedam na allegro :D

co za głupi podszyw! ponczo nie panczo - widać że jesteś facet :p nie sprzedam ... to moje ciuszki i całkiem je lubię ale moja rodzina i chłopak mówią że ubieram się jak cyrkowiec :/ więc sie zastanawiam czy naprawdę mam taki zły gust ?

Gość dzis urodziny kazika staszewsk
e tam cyrkowiec, ładnie :)

mi mówią, że wyglądam jak czupiradło :O ale ja się nie przejmuję ;)

moja rodzina jest strasznie krytyczna :( ja lubię korzystać z tego że jestem młoda (21 lat, ale czuje się jak 17 :D ) i szczupła...chcę się ubierać lekko, zwiewnie, lubię miniówki mimo że mam krzywe nogi i dekolty...ale rodzina mówi że to prowokacyjne :/ a czas na ubieranie się w porozciągane swetry jeszcze bede miała...jak bede gruba i stara :( oni nie pozwalają cieszyc mi sie mlodoscia :(

ale czy w związku z tym np. zabraniają ci się ubierać jak chcesz? ja się nigdy nie przejmowałam niczyimi docinkami, mimo, że często słyszałam, że ubieram się nieodpowiednio

no zabraniają :( jak raz założyłam coś mniej zabudowanego niż golf to były docinki "ciekawe dokąd idziesz tak ubrana...wolę sie nie domyślać" :o

Gość dfgdh
A wg mnie powinnaś chodzić tak jak Ci się podoba. Ja mam w pupci, co mówią inni i mam ubrania takie, które mi się podobają. Chłopak mi nie każe spódniczek zakładać, bo niby zbyt prowokacyjnie, ale ja właśnie to lubię i zakładam tak czy tak :P. Jak mu się nie podoba, to olej go. Milion innych jest na jego miejsce.

Gość kucharka od siedmiu bolesci
mi sie podoba, moze nie jstem przekonana do tego poncza, czy jak to sie nazywa:O nie lubie takich rzeczy, ale u Ciebie spoko wyglada. fajna kiecka, ladne nogi, spoko;) chyba na jakiejs wsi mieszkasz,ze takie cos slyszysz:O

Gość kucharka od siedmiu bolesci
a gdzie kupilas spodnice? bo ladna, nawet bardzo:P

heh dzięki :D ale to nie spódnica a spodenki takie, stare jak świat - kiedyś moja rodzina mama albo babcia dostała z Ameryki w paczce z darami :o było tam jeszcze wiele świetnych ciuchów, ale niestety , rodzina się wzbogaciła, PRL skończył i wyrzucili tamte"łaszki" a szkoda bo wiele było stylowych :(