Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edward Nożycorenki

Moją żonę interesuje tylko SOLARIUM, TIPSY, MAKIJAŻ i KASA

Polecane posty

Gość Edward Nożycorenki

Przed ślubem taka nie była, a teraz jedyne co robi to wyrywa kase na pierdoły, nie pracuje - sam ją utrzymuje. Siedzi z koleżankami, które wyglądają jak plastikowe lalki... co poradzić!? Boje się co będzie jak żona zajdzie w ciąże, urodzi LALKĘ czy dziecko?

za dużo się naoglądała Joli R. telewizja psuje umysł

Gość Santia33
Tak przed slubem nie byla, cudem byloby zeby sie tak nagle zmieniala. Ja powiem jedno uganiacie sie za takimi pustymi dziewuchami, a potem chcicelibyscie zeby sie zachowywala w domu jak normalna, fajna dziewczyna. Szkoda slow.

Gość Santia33
no i wszystko zaczyna sie i konczy na dupie, wiec nie ma sie czym autorze przejmowac.

" W mordę łomem, trepem w łeb, aż pod okiem błyśnie skrzep..." jak śpiewał dawno temu dr Hackenbush kurcze skądś kojarzę...:classic_cool:

nie kojarzę, pierwszy raz słyszę :) chodziło mi o to w mordę łomem....(nie pamiętam jak to dokładnie było dalej) to słyszałam w jakiejś starej przeróbce po polsku Modern Talking:classic_cool:

jeszcze jestem na etapie edukacji, wiec się nie śmiej! :classic_cool: wiec, skoro dokładnie to pewnie o tych samych piosenkach mówimy;)

kurwa ja też MIAŁAM! :( , na początku było cos takiego "skąd ja znam ten film, teraz sam gram w nim" ... tak? :)