Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulwersatisss

Po 3 aborcjach...

Polecane posty

Gość Sallamandra_plamista
Z dwóch względów zrobiły się trzy, ale trudno :) Poniosła mnie klawiatura.

Gość myszołówwwka
No a co z dzieciakami mającymi dzieci? 13stka w ciąży? Jestem przeciw generalnie, ale przy takich dzieciakach to ciąża, poród to za dużo dla organizmu...

Gość
Haha, Franka, podziwiam cie, ze dotrwalas do 8 strony tej dyskusji, ja juz bym odpadla po 3 :D wczoraj tez juz cos takiego z toba bylo, wiec dzis sie powtorze: Franka 100% racji.

Gość myszołówwwka
Hm wszystko fajnie, tylko pozniej chyba powie dziecku... " wyskrobałam twojego brata/siostre bo go/jej nie chcialam... ciesz sie, ze ciebie nie wyskrobalam? "

Gość spotkanie po latachh
Salamandro, nareszcie głos rozsądku:) Ja w pracy spotykam się z kobitami po aborcji, i z kobietami które aborcji nie dokonały ale wychowują owoce swych związków na pohybel własnym myślom i pragnieniom....Ale do rzeczy. Kolejne twierdzenie do rozłożenia na części pierwsze:" Zabicia życia? No tak, czy to się komuś podoba czy nie" Wystarczy rozejrzeć się dookoła, życie niszczone jest wszem i wobec, trawa,każde zwierze, zabijane dla przyjemności...Robaczek, ćma... pac klepką i życia nie ma...Czy życie ludzkie jest najwyższa wartością? dla mnie nie, bo " Kiedy zetniecie ostatnie drzewo i otrujecie ostatnią rzekę, odkryjecie, że pieniędzy jeść się nie da..." Dla mnie ma to jakiś związek, ludzie patrzą tylko na to jacy oni są ważni, a tymczasem życie równie cenne jest niszczone dookoła... Albo weźmy za przykład chociaż ta kobietę której życie i zdrowie zostanie zniszczone przez 9miesięcy"pomęczenia się"...w imię? no właśnie...czego? Mam nadzieję ze zrozumiałaś sens mojej wypowiedzi bo ja się trochę zagmatwałam:)

przez aborcje naród niszczy siebie kto będzie robił na nasze emerytury wprowadza eutanazje po x latach wprowadza ze masowe zabijanie bo bedzie za duzo starców i a naszemu zusowi teraz brakuje pieniędzy na emerytury przyjdzie 60 i będzie trzeba szykować sie do piachu "Dzień, w którym ludzie, zatroskani o ekonomiczny rozwój, z powodu cielesnych defektów lub z powodu poświęcenia się dobrom materialnym, zagubią się w horrorze aborcji, będzie najstraszniejszym dniem ludzkości. Aborcja jest nie tylko zabójstwem, lecz również samobójstwem. Czy tym ludziom, których my widzimy na krawędzi popełnienia dwóch zbrodni chcemy pokazać naszą wiarę? Czy chcemy ich bronić? " "Dlaczego samobójstwo? " Spytał Ojciec Pellegrino. "Musisz zrozumieć to samobójstwo ludzkiej rasy, jeśli spojrzysz rozsądnym wzrokiem, będziesz mógł zobaczyć świat zaludniony starymi ludźmi i wyludniony z dzieci: wypalony jak pustynia.

Gość przeczytałam wywiad i
rzuca mi się w oczy swego rodzaju dysonans: oburzamy się na laskę po 3 aborcjach, że tak beztrosko o tym mówi, a z drugiej strony o wiele łatwiej akceptujemy powiększanie biustu, operacje mające na celu upodobnienie się do Angeliny Jolie itp. a przecież one są zupełnie nieuzasadnione medycznie, a już na pewno bardziej banalnie uzasadnione niż aborcja, a przecież też niebezpieczne.

Gość skuteczny zestaw wczesnopo

Dziewczyny posiadam zestaw wczesnoporony ktory mi sie został z mojego udanego zabiegu poniewaz zakupiłam dwa na wszelki wypadek ale zestaw okazal sie bardzo skuteczny i jeden mi pozostał i moge go odsprzedac potrzebujacej osobe po cenie za jaki go zakupiłam czyli 250zł. Zestaw sklada sie z 12 tabletek. Podziele sie doswiadczeniem z zabiegu. Kontakt 502 427 780