Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixy

Yasminelle

Polecane posty

Gość ixy

Od ponad pół roku biore tabletki antykoncepcyjne yasminelle i zauwazyłam u siebie spadek ochoty na współżycie:(czy ktoras z was ma moze taki sam problem?co robicie w tej sytuacji?czy jest jakis sposob zeby to zmienic nie zmieniajac tych tabletek na inne?:(

Gość xevghh
Kochana ja przez 11 lat brałam Milvane i wogóle ochoty nie miałam wcześniej przez rok Cilest i też zero chęci..teraz od miesiąca biorę Yassminelle i to samo...przypuszczam, że wszystkie tabletki osłabiają libido...taki mały skutek uboczny...

Gość martuella
Witam! Biorę yasminelle od 3 miesięcy i stwierdziłam że złe samopoczucie jest właśnie przez te tabletki. Mam wahania nastroju , płaczliwość , nerwowość więc postanowiłam zmienić je na inne.We wtorek kończe to opakowanie i po 7 dniowej przerwie mam zaczać Harmonet.Tylko pojawiło się ale:P Naczytałam sie na forum o tych tabletkach złych rzeczy, że: spadek libido ,duży wzrost wagi ( jak 3 kg to spoko:P:)) ,jednym piersi rosły a inne napisały że nie ( po yasminelle urosły mi piersi ,stały sie pełniejsze, jędrniejsze co jest plusem tych tabletek) i to mnie martwi :P plamienie a po yasminelle nie miałam takiego przypadku zastanawiam sie czy zacząc brać tabletki Harmonet bo jakoś dużo wad :P Biorąc yasminelle chodzę na solarium a w wakacje tez się opalałam ( kiedys tez je brałam) i nie mam żadnych plam :) Jak jest z tabletkami Harmonet?

Gość Lejdissss
Ja biorę tabletki od 5 miesięcy, od dwóch Yasminelle, i nie zauważyłam spadku libido. Wszystko jest w normie :)

Gość ixy
hmmmmm ja mam z tym ogromny problem:(to sa moje pierwsze tabletki i jestem troche zagubiona..plamienie mialam ale chyba tylko raz,piersi mi urosly,niestety,bo i bez tabletek wcale nie byly takie malenkie:/samopoczucie tez mam gorsze,humory,placze z byle powodu i bardzo czesto jestem smutna bez powaznego powodu:(ale martwi mnie ten spadek libido..czy na to jest moze jakas rada?