Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zinnat

jak sadzicie latwiej jest poznac partnera w Polsce czy za granica

Polecane posty

Gość Według mnie polscy...
Znaczy najwyższa osoba ma 185, ale reszta do ledwo wyciąga 180 - czyli cienko. Kobiety nie wyższe niż 165, nie wiem czy któraś ma z 170, ale wątpię.

Mama jest niziutka,ale ,na szczescie,wzrost odziedziczylismy po ojcu :) Ja w tej chwili juz nie mieszkam w Skandynawii :) Mieszkam w Irlandii i tu niektorzy tez sie dziwnie ubieraja ;) Ale frotek na spodniach jeszcze nie widzialam...

Ja na szczescie mam 171cm i jestem zadowolona, bo kobiety w mojej rodzinie tez nie sa za wysokie.

ja poznałem czeszkę w wiedniu i jest fajowsko czy łatwiej poznać? nie powiedziałbym... kobiety innych narodowości nie są kurwami jak polki i nie dają dupy na lewo i prawo więc trzeba się trochę napracować by poznać

akurat polek nikt w dawaniu dupy nie przegoni jesteście najłatwiejszym i najtańszym towarem do ruchania jaki można spotkać w tej części świata nie bez powodu Turek czy arab gdy myśli o białej dziwce ma na myśli polkę

Wedlug mnie, takiej ,,mody,, to jeszcze nie widzialam :D Moj narzeczony i tak nigdy czegos takiego nie zalozy wiec nawet nie bede sie przejmowac czy ten trend dojdzie do Irlandii czy nie ;) Wlosy ,,pieknie,, wystylizowane ;) :P