Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nooth

ile cm urosły wam włosy w miesiąc ????

Polecane posty

ile cm uroly wam wlosy jak ktos brał vitapil ???? bo slyszalam ze po nim tak nie wypadaja i szybciej rosna ... nawet w 6 tygodni 6 cm .. prwda??? ktos brał?????

Gość dzis urodziny kazika staszewsk
nie wiem ile w miesiąc, ale mi normalnie, bez brania niczego, rosną około 15 cm w ciągu pół roku

ja chiała bym do lata zaposcic wlosy do pasa ..ale wsumie sporo mi brakuje na jednym z forum panienka napisala ze jej urosly 6 cm w 6 tyg .. ale to forum z 2007 i nie mam zadnego kontaktu .. to ktos bral ten vitapil???

Gość klukli
nie wiem dokładnie ale jakie 1,5 cm , po waxie i falvicie jakoś wydaje mi się szybciej rosną , szybciej odrosty mi się robią. Biorę witaminę PP i tez może od tego troche rosną

po tym wszytkim tylko 1,5 chyba wolno dosc .. mi tk rosna normalnie ... normalny szampon i tyle ;p

Gość klukli
nie możliwe ze w tydzien cm , nie wierz w te bajki , włos na ogol na miesiąc rośnie 1cm, jak ci w miesiącu urosnie ze 2 cm to dobrze

ja niewiem tak napisała sporo dziewczyn pidalo ze po tym vitapilu szybiej rosly ale niewiem czy az tak

Gość a jaaaaaaaaaaaa
1 cm / miesiąc :( mało

Gość klukli
mam włosy dośc zniszczone suche porowate , może włosy zdrowe szybciej rosną . Wydaje mi się , że jak byłam młodsza nie farbowałam włosów , nie używałam prostownicy szybciej rosły . Był już jakiś temat na forum o tym co brać, aby włosy rosły szybciej , no ale myślę ,ze nie ma cudów.

ja chce juz miec takie dlugie... jak myslicie kupic te witaminy a te PP to w jakiej postaci bralas tabletki jakies musujace czy zwykle i ile to kosztuje??

Gość ZXZXZXZXZXZ
JA TEZ STRASZNIE CHCE MIEC DŁUGIE WŁOSY,A OD KIEDY TEGO CHCE TE NA ZŁOSC STOJA W MIEJSCU.MUSZE POCZYTAC O VITAPILU,COS MI SIE O USZY OBIŁO.PONOC POMAGA TEZ CYNK.WAX PARE RAZY STOSOWAŁAM,ALE TAK OBCIĄŻAŁ MI MOJE CIENIUTKIE SŁABE WŁOSKI ŻE STRAAASZNIE DUŻO ICH WYPADAŁO PO NAŁOŻENIU GO WIĘC ZAPRZESTAŁAM TEGO.WIEM ŻE NA WIOSNĘ WŁOSY ROSNĄ SZYBCIEJ,SŁOŃCE TEZ WPŁYWA NA ICH WZROST.TEN 1CM NA MIESIAC TO NIEZUPEŁNIE PRAWDA,MI CZASEM PARE MIESIECY PRAKTYCZNIE STAŁY W MIEJSCU,A POTEM W PRZECIĄGU PARU TYGODNI POTRAFIŁY WYRAZNIE UROSNĄĆ,CO NAJMNIEJ PARE CM,CHOC PEWNIE NIKT MI NIE UWIERZY.JAKBY KTOS ZNAŁ COS SKUTECZNEGO NA POROST NIECH NAPISZE

Gość kulka***
ja brałam ten vitapil, niestety ale żadnej różnicy nie zauważyłam :( i na dodatek po 2 opakowaniach dostałam wysypki tzn. miałam całą twarz i szyje w czerwonych plamach i swędziało strasznie ale po kilkunastu minutach znikło zastało mi jeszcze troche w opakowaniu ale boje sie już

Gość kulka***
teraz zastanawiam sie na belissą

Gość idz idz
mi tam wlosy nie rosna tylko wasy:D

Gość nie biorę żadnych
tabletek - ale tak normalnie rosną ok 2 cm na miesiąc.

Gość biednabrazylijska
A ja biore Vitapil od jakis 7mieś. z przerwa 2mies. i na mnie zadzialal rewelacyjnie!Wlosy znacznie szybciej mi rosna i do tego paznokcie(chociaz na produkcie nic nie napisane ze dziala na paznokcie). Vitapil polecil mi dermatolog a moj fryzjer potwierdzil skutecznosc bo nic mu nie mowilam i sam mnie zaczol wypytywac "co robie" bo podczas ukladania wogle nie zostaly na szczotce. Rosna szybciej bo niestety musze czesciej chodzic uzupelniac odrosty:(.Po zazyciu na czzo tabletki mialam taka sama reakcje jak kulka***przez ok. 5min. zaczerwienila mi sie skora w okolicy czyi i dekoltu i zaczela swedziec ale przeszlo. Napisalam w tej sprawie do producenta i odpisali mi ze to jest efekt dzialania skladnika pobudzajacego krazenie i ukrwienie skory i ze tabletki powinno przyjmowac sie podczas posilku albo tuz po nim.

Gość zwyczajnaniezwyczajna
włosy rosna ok 1 cm na miesiac. Przy jakiś tabletkach moga rosnąć gora 1,5 cm na miesiac. Taaaaaaaa 6 cm w 6 tyg. BAJKA!!!!!!! Jestem fryzjerką wiec wiem ile i po czym rosną włosy. Kiedyś miałam klientke która przyszła bo jest załamana bo jej wcale włosy nie rosną, musiałam ją uswiadomić ze jak to możliwe ze włosy nie rosną a odrosty mają 5 cm... to taki sam przykład jak z tą co jej 6cm urosły...głupia i tyle.

Gość o litosci
Ta nade mną ma chyba problemy z czytaniem.. Widziałaś na opakowaniu test : "Przyjmować podczas posiłku" ?? Az do producenta pisała- żywy przykład idiotki:D A co do tematu: przyjmowałam Vitapil przez okres 12stu mies. Na wzmocnienie i suplement jak najbardziej się sprawdził. Co do cudownego rośnięcia : NIE istnieje specyfik który sprawi ze włosy będą rosły ponad 2 cm miesięcznie!! Max 1cm- 2. Inne historie włóżcie między bajki. PZDR

Gość gość
Ja robie sobie raz w tygodniu maseczke na włosy z żółtek, nafty i soku z cytryny. 3 żółtka 2-3 łyżki nafty i sok z połowy cytryny. Włosy są po tym delikatne i jedwabiste a po miesiącu urosły mi ponad 3 cm. Uważam że jakieś tabletki w niczym nie pomogą. Moja mama brala różne specyfiki i nic nie pomagalo.

Gość gość
rosną bardzo wolno ale jak juz rosną to po cm a najlepsze jest to że tego nie widac że urosły bo są kręcone :

Gość gość
Tez zaczynam zapuszczac i przeczytalam oststnio ciekawy artykul. Aby wlosy rosly nalezy brac witaminy b1 b6 A i E jesc produkty zbozowe,kasze,brokuly, szpinak , ryby , owoce morza , orzechy ; szparagi. Trzeba tez brac suplementy diety .nalezy przestac uzywac prostownicy i lokowki ktore niszcza strukture wlosa i suszarka no z tym gorzej jak tu nie uzywac gdy nie ma czasu aby same wyschly nalezy wiec suszyc chlodnym powietrzem. Farbowanie jesli juz to tylko sam odrost i uzywajmy farb bez amoniaku lub ziolowych. Mysle ze da sie zapuscic piekne i sprezyste slniace wlosy. Powodzenia.

Gość loulou91
własnie ścięłam włosy i mam do łopatek :) moim marzeniem jest mieć włosy, które długością będą równe z linią łokci... Jak dbacie o swoje włosy, by rosły szybciej ? , a może po prostu czekacie cierpliwie bez zbędnych fanaberii ... ? :))

Gość gość
Ja miałam włosy po pupę i chciałam le trochę podciąć. Długość miała być za łopatki, a upośledzona fryzjerka ścięła tak ok 3 cm za ramiona!!! Horror! Bogu dzięki minęło 11 miesięcy i są już do pasa, do wakacji będą pewien z powrotem po pupę. Przez pierwsze 3 mies piłam herbatę z pokrzywy, jadłam belisse (z przerwami) i wcierałam Jantar, chyba z fitomed w skórę głowy. Włosy rosły wtedy bardzo szybko, ale jak już miały znośna długość odechciało mi się tych wszystkich zabiegów.

Gość Malwanjhhhh
Dziewczyny nie bierzcie żadnych niepotrzebnych tabletek bo takie rzeczy się słabo wchłaniają do organizmu. Najlepiej pić regularnie soki 100% które zawierają witaminy B. Ja piłam Tymbark multiwitamina 100% tam jest witamin od groma. Do tego ważne jest nawilżenie organizmu dlatego oprócz soku polecam pić co najmniej 1,5 litra wody niskozmineralizowanej. Do tego codziennie wycierałam w skórę głowy olejek rycynowy. Najlepiej go trochę podgrzać i masować głowę przez 10-15 minut. To świetnie nawilża skórę głowy i poprawia jej ukrwienie. Do tego zmniejsza się wypadanie włosów. Trochę to wszystko pracochłonne ale już po miesiącu takiej kuracji włosy urosły 2,5 cm na msc. A po pół roku rosły około 4-5 cm na msc. Odrosty obowiązkowo musiałam robić co tydzień.