Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paparazzisa

Jestem w ciazy, chce jecach z mezem na narty, ale nie jezdzic.

Polecane posty

Gość paparazzisa

Jestem w ciazy, chce jechach z mezem na narty do Czarnej Gory , ale nie jezdzic, oczywiscie, tylko na weekend i chce mu towarzyszyc.Gdyby odpukac cos sie działo, to gdzie jest najblizszy szpital w poblizu ????Pozdrawiam

Gość PAPARAZZISA
nikt nie wie?w LĄDKU ZDROJU JEST SZPITAL?BO TO CHYBA BLISKO?

Gość no brawo
a po jaka cholere mu masz towarzyszyc? gapic sie jak zjeżdża czy po co? weź sie odklej na chile od niego na chwle, chyba przezyjesz.

Gość genetycznie zmodyfikowany miś
No do Lądka nie jest za daleko, podobnież do Bystrzycy Kłodzkiej ...

Gość genetycznie zmodyfikowany miś
A, właśnie oglądam tvn24 i warunki w Czarnej Górze są wspaniałe ! Zima jeszcze potrzyma mam nadzieję.

Gość kajutka
od 15.03 troszkę się zmieniło. wtedy była zima na całego, a obecnie wiosnę mamy! Ciekawa jestem, czy ktoś orientuje się, jak obecnie wyglądają warunki na stokach, czy był ktoś na Śnieżnicy jeszcze?

no brawo - a dlaczego ma nie jechać i nie zrelaksować się?? To że jest w ciąży oznacza, że przez 9 miesięcy ma siedzieć w domu??

Gość to musi byc wkurzajace
jak baba WSZĘDZIE sie pcha :O

Gość _anutka_
Rozsadnie postepujesz nie jezdzac na nartach w czasie ciazy :) Ja przyplacilam utrata dziecka takie szalenstwa w pierwszej ciazy, wiec naprawde mozna sobie odpuscic narty na te pare miesiecy. Ewentualnie jechac z mezem do towarzystwa i napic sie dobrej herbaty na stoku, a przeciez juz za rok role moga sie odwrocic i bedzie mogla nadrobic to szusowanie pozostawiajac malucha pod okiem tatusia.

Gość grazyka :-)
no tak, za rok role sie moga odwrocic ito twoj moz moze byc w ciazy :-D :-D Anutka, jestes genialna !!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość przyszła mamuśka
jak najpardziej popieram taka decyzję, bo sama jestem w ciąży i byłam z mężem i znajomymi na nartach w lutym. Siedziałam sobie w knajpce albo na słonku i czytałam wszyskie części sagi ZMIERZCH :D a i tak nie dawali mi za dużo spokoju, bo co chwilę wpadał ktoś odpocząć przy piwku, a wspólne wieczory u Furtoka :) SUPER!!! Polecam :D Choć już pewnie byłaś na tych nartach :D

Gość redmaestro
Lepiej nie ryzykować:) Ale pojechać zawsze możesz, przecież nie trzeba koniecznie aktywnie spędzać czasu, świeże powietrze też robi swoje;p