Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hamicaa

Wkurza mnie myslenie facetów

Polecane posty

Gość hamicaa

Takich co uważają że kobieta która ma odwagę zmieniać partnerów to dla nich dziwka, ale ich żona która leży jak kłoda i daje się rżnąć to super święta małżonka bo daje tylko jemu. Ich nie obchodzi jakość seksu, czy jest z miłością czy bez, ważne że ona robi to co on chce.

Gość no widzisz
straciłaś reputacje a teraz ci żal dupe ściska :)

Gość O-
Odsyłam Cie na kurs do seksuologa z mężem musisz pójść, to Wam pokaże jak się to robi, aby była satysfakcja w pożyciu seksualnym .

Gość hamicaa
Ale oni nie przywiązują wagi do jakości seksu ani związku!!!!!! Nie mówię że wszyscy ale naprawdę to jest załamujące , ja przestałam wierzyć że są mężczyżni dla których to jest ważne

Gość hamicaa
Jeden wrócił do żony, z którą się rozwiódł , po tym jak kazałam mu spływać,(zrobił się gderliwy i leniwy w łóżku)a takie rzeczy wygadywał, że seks z nią nie zasługuje nawet na wzmiankę

Gość hamicaa
Ja uważam że ta zona to zwykła latawica tylko w aureolce - bo "ZONA"

Gość hamicaa
jestem dziwką, bo go rzuciłam tak mi cham powiedział

Gość Alicja27
Popieram autorkę tematu, że tak jak mężczyzna do woli gania za dziewczynami, tak samo może robić kobieta jest równouprawnienie. Oczywiści, że jak wyjdzie za mąż, to nie powinna swojemu doprawiać rogów, ale jak jest panną, to nic nią nie wiąże i ma prawo dopasować faceta do siebie pod każdym względem, aby po wyjściu za mąż nie być zawiedzioną. Większość rozwodów jest z niedopasowania do partnera.