Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michela-17

Zostałam zgwałcona....

Polecane posty

Gość Michela-17

Byłam na imprezie u koleżanki ,mówiła ze zaprosi tylko kilka osób .Ale przyszło całe mnóstwo ludzi ,chyba kazdy wypił alkochol przed 18-nastką.Ja też wypiłam drinka ,potem poszłam na parkiet ,tanczyłam z kolesiem (wysokim brunetem, Adamem).Potem wypiłam jeszcze chyba dwa drinki i podobno zatańczyłam z kilkoma facetami ,pamiętam też ze poszłam się położyc do sypialni rodziców dziewczyny która to organizowała.Obudziłam się o 10 00 następnego dnia ,wokół mnie stało wiele osób ,byłam naga .Potem przyjechała policja i moi rodzice ,pojechalismy do szpitala tam się dowiedziałam ze zostałam zgwałcona .To musiał być gwałt bo miałam na rękach wiele siniaków i mocno podrapaną noge .Moi rodzice są docentami i od 6 miesięcy toczą rosprawy w sądzie ,mam już tego dosyć pomóżcie prosze .........Michela-17lat:(:(!!!!!!!!!!!

Skąd wiesz, że nie chciałaś skoro byłaś pijana i nic nie pamiętasz???? może sama chciałaś. a siniaki? może lubisz ostro? sorry, ale takie są konsekwencje, jak się łazi po imprezach i pije do zgonu...nie będę się nad Tobą użalać.....ja przed 18 nie piłam alkoholu i nie czuję się przez to gorsza. Jak się chce imprezować to z głową!!

Gość zgadzam się z meine zeit
trzeba było pić więcej....... :O

Gość co za durny topic
rodzice docenci, a córka nie dość że analfabetka, to jeszcze się puszcza

Gość jakimi docentami
są twoi rodzice?

Gość Michela-17
piszą doce w wordzie

Gość brrrrrrrrrr
Dlaczego oceniacie dziewczyne. Nie wiadomo co się mogło stać.Cóż piła,ale może ktoś wykorzystał pigułke gwałtu? Miałaś robione badania w tym kierunku?

Gość piszą doce w wordzie
loooooooooooooool, zajebisty podszyw:D

a nie slyszeliscie o czyms takim jak pigułka gwaltu?? chociaz jakos mi tu zajzdza prow

Gość MalwinaSz.
prowokacja moderki, bo już był komentarz, że to prowo, ale został usunięty

Gość ENI35
NO TO KOLEŻANKA ODPOWIE TEZ......MUSI PODAC TOWARZYSTWO...KTÓRE SIĘ BAWIŁO....SPRAWA NIE CIEKAWA, RACZEJ BOLESNA - OBY NIE BYŁO KONSEKWENCJI TEGO GWAŁTU........

Gość MalwinaSz.
a podszyw został