Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłkowapani

Czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość jabłkowapani

Witam. Mam 15 lat i od razu proszę o nie pisanie że jestem gówniara itp. :) dwa dni temu uprawiałam seks z moim chłopakiem (nie po raz pierwszy). Używaliśmy prezerwatywy..jednak ok. pół godziny po dojściu chłopaka wszedł we mnie 2-3 razy bez prezerwatywy. Miałam dni nie płodne. Dzisiaj powinnam dostać miesiączki. Pobolewa mnie brzuch ale jakby bardziej z lewej strony. Jak duże jest prawdopodobieństwo że mogę być w ciąży. Czy mogę w tym wieku iść bez wiedzy mamy do ginekologa. I czy mojemu chłopakowi coś grozi (ze strony prawa)? Dodam że ma on 17 lat.

Gość Kruszynka3
No co Ty nie bedziesz w ciazy ;DD spokojnie ;)

Gość jabłkowapani
dzięki. ale jednak się martwię, tym bardziej że oprócz mojego chłopaka nie mam z kim o tym porozmawiać :(

Gość przede wszystkim nauczyć się
jesli nie umył sie po tym "dojściu" to szansa na ciążę jest

Gość przede wszystkim nauczyć się
ok, nie piszę, że jesteś gówniara, bo to już wiesz... Ale co was naszło na tak wczesny seks? Bałaś się, że odejdzie jak nie będziesz się z nim bzykać?

Gość kkarroolliinnkka
15 lat i juz sie ruchasz ty mala dziwko? nie zdziw sie jak ci zrobi dzoeciaka ten twoj niewyrosniety chłopaczek co jeszczu mu kutas nawet nie urósł

Gość jabłkowapani
nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem...nawet jeśli jestem dziwką czy jakąś inną kurwą czy coś to te forum nie powstało po to by mnie o tym uświadamiać..miałam pytanie - padły odpowiedzi mnie w pewien sposób satysfakcjonujące i dziękuje za nie ;) Nawet przez myśl mi nie przeszło żeby zrobić 'to' dla zatrzymania mojego faceta. Jesteśmy ze sobą 3,5 roku. A dlaczego 'to' zrobiłam..? A dlaczego ludzie uprawiają seks..? Byłam na to gotowa - moja sprawa :) P.S. - mam okres ;)

Gość oazowiczka z pokoleniaJP2
żeby być w ciąży trzeba chodzić na oazę i sikać pod wiatr, gdy chłopak trzepie konia.