Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nknklnklnkkkkkn

dzisiaj ma ochotę się zabić

Polecane posty

Gość nknklnklnkkkkkn

serio :( caly czas płaczę..wszystkoo układa się najgorzej jak to chyba możliwe

Gość eee tammmmm
to się nie zabijaj, bo z takim szczęściem to ci sie pewnie nie uda do końca i przeżyjesz, ale zostaniesz warzywem do końca życia

Gość nknklnklnkkkkkn
Bo po pierwsze chłopak mnie rzucił na ktorego bardzo kocham po drugie oblalam egzamin, a profesorka bardzo źle skomentowała naszą trójkę... po trzecie pokłocilam się z mamą, po czwarte wyslałam smsa z pytaniem ,,kochasz mnie? " komus komu nie trzeba mimo ,że napisalam ze to pomylka to glupio wyszlo..po czwarte okazalo sie ,że i e chłopak ,który mnie podrywa (tak myślalam) okazało sie ,że ma dziewczyne i wogole... Najgorsze jest to ,że rzucil mnie chlopak oczywiście . czuje się okropnie naprawdę mam ochotę skoczyć z balkonu

Gość nknklnklnkkkkkn
moze i masz racje ze tak by bylo

Gość no ale jak przeżyjesz
i będziesz do końca życia na wózku jeździć? Nie lepiej kupić flachę, golnąć z gwinta i pójść spać?

Gość nknklnklnkkkkkn
a najgorsze w jaki sposob to zrobil. przestal sie do mnie odzywac poprostu od wczor

Gość nknklnklnkkkkkn
od wczorajszej klotni wiec pewnie juz nic z tego nie bedzie. a ja go tak kocham nawet nie moze porozmawiac ze mna na pozegnanie? nie moze mi wyjasnic dlaczego bo w sumie nic sie takiego nie stalo? a juz myslalam ze wszytsko bedzie dobrze. czuje sie okropnie to chyba najgorszy dzien w moim zyciu

Gość nknklnklnkkkkkn
jakbym skoczyla z 7 pietra to moze bym nie jezdzila tylko od razu umarla... albo moze jakies leki wezme..nie chce mi sie juz życ

Gość nknklnklnkkkkkn
a poza tym co mi da flaszka? wytrzeźwieję obudzę się ,a problemy zostaną :(

Gość mooj nowy pseldonim
daj spokój laska :O a jak jutro masz poznać księcia z bajki, wygrać w totka i tak dalej? zobacz, jaka strata będzie jak dzisiaj się zabijesz :(

Gość nknklnklnkkkkkn
nie sądze żeby miało tak być :( nie wytrzymam ego bólu poprostu lzy same mi ciekną z oczu. dlaczego ja go tak strasznie kocham? jakby mi to powiedzial spokojnie kulturalnie to bym sie teraz inaczej czula.. a on poprostu przestal sie odzywac odbierac telefony... to jest najgorsze...pewnie chodzi o jakas dziewczyne znalazl glupi pretekst i zerwal. Nawet go prosilam zeby przynajmniej na pozegnanie ze mna pogadal przez tel zebysmy sobie wyjasnili wszystko ,ale on nawet tego nie chcial dla mnie zrobic...

Gość ponawiam zaginione topiki
tez mam ochote sie zabic ;9

Gość Fajne blogi
Tez mam chec sie zabic dzisiaj .

Gość Fajne blogi
Jak chcesz pogadac to napisz sylwia7741@amorki.pl

Gość trraaszkaaa
trzeba być idiotką by dla idioty się zabijać :P życie daje nam wszystkiego, poczekaj az tobie dla odmiany da coś dobrego, warto czasem poczekać, wiem z własnego doświadczenia :)