Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagna24

Mam faceta BI

Polecane posty

Jestem z facetem Bi od 4 lat. Mamy dziecko. Jest nam dobrze gdyby nie jego wypady z facetami. Od samego poczatku wiedzialam ze jest Bi ale myslalam ze sie to zmieni lub chociaz pociag do facetow sie zmniejszy ale niedlugo okazalo sie ze jes to silniejsze od niego i musi sie spotkac z facetem. On jest wspanialym czlowiekiem i ojcem, zgadzamy sie ze wszystkim mamy podobne zainteresowania, wszedzie chodzimy razem i niewyobrazamy sobie zycia bez siebie ale dla mnie jego spotkania sa bardzo bolesne. Wiem za jakby byl hetero to m oglby mnie zdradzac z dziewczynami i tez bym to przezywala. Jestem z nim dlatego ze go kocham i wiem ze nieznajde innego takiego faceta, ktory by byl tak uczynny i oddany mi. Dziewczyny ktore pisaly ze chcialyby miec faceta bi to jest to samo jakby mowily ze ich kreci jak facet je bije i poniza bo kazde wyjscie mojego faceta mozna porownac z tym jakbym byla pobita ale odwewnatrz. Niewierze ze ktoras to by krecilo jakby ich facet zamias spedzac z nia upojny wieczor byl z innym facetem. Chcialabym sie skontaktowac z takimi dziewczynami ktore sa w takich zwiazkach!!!

Niektóre dziewczyny lubią facetów bi, seks grupowy, czy nawet bicie, poniżanie. Tak to już jest. Ty tego nie lubisz i dlatego mamy bardzo trudny problem. Jest mała szansa, że się zmieni. Porozmawiaj z nim, ale tak całkowicie na spokojnie, bez emocji. Tu trzeba szukać jakiegoś kompromisu, a jak nie będzie on możliwy, to pozostaje rozejście się. Może sztuczny członek kupiony w sexshopie i zabawy z nim by mu wystarczyły? Masz rację, rozmowy z dziewczynami z podobnym problemem, by Ci wiele pomogły. Na pewno da się takie znaleźć. Życzę powodzenia i pozdrawiam cieplutko,