Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martuella

HARMONET

Polecane posty

Gość martuella

Witam ! Co sądzicie o tabletkach Harmonet? Na razie kończe opakowanie yasminelle i po 7dniowej przerwie mam zacząć brać Harmonet. Mam pewne obawy co do tych tabletek:P Naczytałam się o nich,że słabnie libido, tyje się, jedne dziewczyny piszą, że piersi im rosną inne że nie:Pzłe samopoczucie ( a to był powód zmiany yasminelle)

Kiedyś brałam i byłam zachwycona - nie przytyłam, a tylko powiększyły mi się piersi, żadnych skutków ubocznych. Odstawiłam bo jestem singielką. A i po odstawieniu - wszystko wraca do normy od razu! Nie masz się czego bać!

Gość Dziewczynaa_Szamana
Ja brałam 3 lata. Właśnie je odstawiłam. Na samym początku miałam straszne migrenowe bóle głowy i wahania nastroju. Trwało to ok 2 miesiace. Piersi faktrycznie urosły, ale to akurat na plus. Tylko zero chęci i ochoty na seks. Dlatego je odstawiłam :) No i teraz czekam na okres :)

Gość Dziewczynaa_Szamana
i jeszcze apetyt miała straszny... ciągle byłam głodna :) Także jestem + 10 kg :o

Gość martuella
Zaczęłam pierwsze opakowanie ,dziś 4 dzień. Na razie dobrze się czuję:) Mam nadzieje że piersi też będą mi rosły po tych tabletkach;)