Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innaaa

Ciągłe uczucie zmęczenia...

Polecane posty

Gość innaaa

Mam niecałe 21 lat... a brakuje mi energii... ciagle odczuwam zmęcznie... nic mi się nie chce... cały czas bym spała...na nic nie mam ochoty...

Gość innaaa
prosze pomozcie mi :(

Kup biodymax - tabletki. Wprawdzie tanie nie są , ale na uczucie zmęczenia są rewelacyjne, szczególnie gdy mamy przedwiośnie. To zestaw witamin z żeń szeniem.

Gość agnieszka_f
Czy byłaś u lekarza? poproś o skierowanie na badania, a jeśli chcesz szybciej, to zrob prywatnie w przychodni bad. krwi na początek. Czy wcześniej też się tak czułaś? Masz problemy z koncentracją?

Gość wiem co sie liczy
koniecznie do lekarza koniecznie badania moga byc braki w witaminach, ale tez moze to byc sprawa hormonow (np.prolaktyny) masz problemy z tradzikiem?

Gość agnieszka_f
A, i jeszcze, czy masz zawroty głowy, robi ci się ciemno przed oczami albo mroczki?

Gość innaaa
Zawrotów głowy nie mam... ale odczuwam ciągłe zmęczenie... mam problem z koncentracją... na nic nie mam ochoty do niczego nie umiem sie zabrać...

"mila8 Kup biodymax - tabletki. Wprawdzie tanie nie są , ale na uczucie zmęczenia są rewelacyjne, szczególnie gdy mamy przedwiośnie. To zestaw witamin z żeń szeniem. " Jak jest zatruta to gówno pomoże:P.A witaminki lepiej mieć z roślin niż z tabletek:P.W ostateczności kupować w sklepie chemicznym a nie aptece bo jest taniej-przynajmniej na większą skalę:classic_cool:.

Gość kirki3
Może i lepiej zdrowo i wartościowo sobie zjeść. Trzeba by było wszystko kupować ze zdrową żywnością,ale i tak nie wiem czy byłaby zaspokojona dzienna dawka na witaminy i mikroelementy. Witaminy i suplementy diety odpowiednio stosowane nie zaszkodzą. Jak się długo usiłuje zmęczenie to trzeba sobie pomóc. Niektórym szkodzi żeń szeń.Bałabym się w sklepie chemicznym kupować jakichkolwiek suplementów i witamin.

idź na badania Możesz mieć np anemię, która w miare łatwo daje sie wyleczyć moga to byc problemy z tarczycą i wiele innych

Za malo o sobie napisalas wiec czemu oczekujesz pomocy. Ruch, powietrze, rogularny tryb zycia i jedzenia zdrowy np wg grupy krwi do tego suplementy. W między czasie badania. Ale mysle ze to od pogody i pory roku moze byc po trosze..

Gość innaaa
A moze to depresja?? co myslicie??

Gość Marieta.
No , wypisz wymaluj objawy anemiczne . Nie radź się forumowiczów tylko jak najprędzej na badania krwi (morfologię) . Jest zima i być może brakuje ci jakiś mikroelementów - wtedy trzeba zażywać witaminy typu : Centrum . A być może to coś poważniejszego leć do lekarza póki nie jest zbyt późno !!! . Trzym się cieplutko :)

Dobrze radzisz:) Nie powinno się lekceważyć tego typu objawów i szukać "ratunku" na własną rękę. To może byc coś całkowicie niegroźnego,ale niekoniecznie. Zrób więc wszystkie podstawowe badania i udaj się do lekarza