Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzal i bul

Chyba już nigdy się nie zmienię

Polecane posty

Gość rzal i bul

Kolejna impreza bez sensu. Popiłem, pogadałem, pożartowałem ze znajomymi. Potańczyłem i poprzytulałem koleżanki :) Ale czuję straszny niedosyt... Co mi z tego wszystkiego? Chciałbym kogoś poznać, poczuć coś. Nie mogłem wczoraj patrzeć na pewną parę. Tzn. to nie była para, nie sądzę: on jej coś nawijał, ona taka wpatrzona w niego, oczu nie odrywała i tylko główką przytakiwała co chwila. Jakiś czas później patrzę i już się namiętnie całowali, a jak skończyli to on wziął jej rękę w swoją. Rozczuliło mnie to jakoś, bo wyglądało naprawdę super, patrzeć jak rodzi się uczucie. Ale i też zdołowało, bo wiem, że ja tak nie potrafię. To nie zależy od wyglądu, bo jest wielu dobrze wyglądających chłopaków, którzy przez całą imprezę stoją pod ścianę z piwem i nic nie robią. Ja sam czuję się atrakcyjny, dobrze ubrany za nieduże pieniądze. Ale niestety, dziewczyny nie zwracają uwagi. Tu chodzi o pewność siebie, wtedy można zdziałać bardzo dużo, jest się bardziej widocznym i ma się odwagę do zagadania do kogoś. A ja jak zwykle wróciłem do domu, po drodze kopiąc kamienie ze złości, bo wiem, że nie potrafię się zmienić.

Gość ojojojojoj
chciec to moc.

Gość ajasiewcaleniechale
to przestań nad sobą się użalać i zacznij działać

Gość kitkaaamu
Żal sie pisze

A dlaczego brakuje Ci pewności siebie? Nie masz nic ciekawego do powiedzenia? Poza tym wystarczy, że - jak to mówią "trafi swój na swego", zakochasz się i będziecie się zachowywać w podobny sposób - jak ta opisana para

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ile masz lat??? tez kiedys byłam nieśmiała, teraz chyba przeginam ze śmiałościa i szczeroscia ;)

Gość booble
Pewność siebie pomaga, ale to nie jest klucz. Kluczem jest znalezienie właściwej osoby. Sam sobie odpowiedz na pytanie - chciałbyś, żeby uczucie połączyło Cię z dowolną osobą? Wg mnie najfajniej jest jak zaczynasz z kimś gadać BEZ intencji poderwania. I ta osoba robi na Tobie ogromne wrażenie swoim sposobem bycia, spojrzeniem, uśmiechem itd. Zaczynasz tęsknić za jej towarzystwem i w momencie, kiedy ona również zwraca na Ciebie uwagę - mógłbyś chodzić kilka centymetrów nad ziemią ze szczęścia. To jest dopiero fajne, a nie takie założenie "a wyjdę sobie dziś i poderwę co tam się nawinie".

Gość rzal i bul
Uważam, że mam coś do powiedzenia, ale nie wiem czy atmosfera imprezy temu sprzyja :) Nie wiedziałbym o czym mam gadać z dziewczyną w takim miejscu :/ Nie chcę być z dowolną osobą, dlatego właśnie jestem ciągle sam. A niestety nie zdarzają mi się takie spontaniczne sytuacje. Myślisz, że nie chciałbym tego? Bardzo bym chciał :/ ale jeśli samo nie przychodzi to muszę chyba coś zrobić, bo to chyba nie jest zdrowe być samemu od kilku lat. A lat mam w sumie 21.

Gość booble
Łeee, stary, młody jesteś jeszcze :D Wszystko przed Tobą, nie ma obaw :) Chodź na takie imprezy, gdzie można pogadać - do pubu, domówki itd., to będzie więcej szans, żeby swobodnie pogadać i poznać znajome znajomych :P

Gość booble
A poza tym chwali Ci się, że nie zadowolisz się pierwszą lepszą :)

Dobrze będzie zagadać coś na luzie, przecież na imprezie jest pełno ludzi, można skomentować czyjąś kreację, taniec, zapytać o to, czy dobry ten drink, i czy poleca itd itp. Tylko traktuj kobietę normalnie, bo szczególnie te atrakcyjne są przyzwyczajone do nachalnego bajerowania i na nie to nie dziala. Zaintersuja się natomiast takim, który na początek potraktuje je dość obojętnie i zupełnie okazjonalnie (na zasadzie skoro jesteśmy w tym samym miejscu) A dalej zobaczysz ...

Gość Niejeeedna
Przede wszystkim nie trać nadziei. Wydaje Ci się, że nie potrafisz, a kiedy nadarzy się ta właściwa okazja, poradzisz sobie. Oby tak było.

Gość rzal i bul
Ale tracę właśnie na tym.... A jak jakaś okaże zainteresowanie to ją odpycham. Inna sprawa, że mi się jakoś nie podobają :P Chciałbym odczuwać zainteresowanie kobiet moją osobą. A jak tak się jest w klubie i się widzi, że inni są z kimś to stan się tylko pogłębia :P Tym bardziej jak widzę naprawdę super dziewczyny, ładne, zgrabne, seksowne z jakimiś średnimi chłopakami, niezadbanymi, ubranymi szaro i nieciekawie. Oni muszą mieć to czego ja nie mam, a to jest najważniejsze.

Gość rzal i bul
Skazana - właśnie wiem, że trzeba do kobiety pochodzić jak do normalnego człowieka. W końcu my też mamy ciała tak jak i wy, co innego, że z pewnymi róźnicami, ale ogólnie rzecz biorąc jesteśmy tacy sami. Niestety to nie jest takie łatwe, nie potrafię pomyśleć o was tak zwyczajnie :D Jednak te różnice robią zbyt duże wrażenie :D

Gość rzal i bul
Piszę od rzeczy? Tzn.? Jak to jak podrywają? Wystarczy zagadać :)

Gość taki jede koles
a ja ci powiem że podrywanie jest łatwe ,ale ja niestety zatrzymałem się na tym etapie. podryw i nawet te całuski imprezowe ,a potem nic bo stwierdzam że mógłbym ją mieć ale mi się nie chce i tak o to w tej sposób straciłem szanse na poznanie 2 fajnych dziewczyn przez ostatni czas ,a mam kolego 25 lat -_- a o czym na początku gadać ? sytuacyjne skoro jest ona i ty w tym samym miejscu to pytania : czy często tu przychodzi jaki drinki lubi/ poleca , jakie kawalki jej sie podobaja, Co jest też ważne to nie przynudzać zbyt długimi rozmowami, patrzeć na jej rekcję czy cię słucha jak cię słucha czasem lepiej wstać i iść do kumpli/ koleżanek niż na siłę podtrzymywać rozmowe itp itd

Gość rzal i bul
No wiem, teoretycznie wygląda to tak prosto... Jaka mała jest odległość między zagadaniem, a później np. wylądowaniem w łóżku :P Ale dla mnie jest nie do pokonania :x

Gość jak jest się razem
pytanie, czy fajne dziewczyny całują się z przypadkowymi facetami? i czy fajni faceci całują się z przypadkowymi dziewczynami?? mam duuuuze wątpliwości

Gość rzal i bul
Pewnie nie, dlatego ja do tej pory tego nie robiłem. A może powinienem się rozluźnić i zaszaleć :/

Czytając twoją historię rzal i bul, trochę tak jak bym czytał swoją, tez miewałem doły, niby lubiany, niby zabawny, niby najlepszy przyjaciel a mimo to był samotny. Ale dam Ci radę, cierpliwość ma duże znaczenie, bo zazwyczaj jest tak że jak bardzo chcemy to z papramy coś niestety. Postaraj się kobietę na imprezie wyciągnąć na spacer albo gdzieś na bok jak Ci się podoba, rozmawiaj, rozmawiaj i jeszcze raz rozmawiaj ale szczerze, ona może myśleć że nie jest w twoim typie a twoje serce może szaleć do niej niezauważone. Postaw czasami wszystko na jedna kartę, bo co masz do stracenia ?

Gość rzal i bul
Właśnie... koleżanki mają do mnie troskliwy stosunek. Jestem trochę jak maskotka :P Każda się o mnie martwi, dba o mnie, itd. :) Co z tego, że potańczę z nimi, poprzytulam się, skoro to nie jest to? Chciałbym widzieć zainteresowanie innych, zagadać i w ogóle... Niczego bardziej nie pragnę niż poczuć zainteresowanie ze strony płci przeciwnej :)