Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafirek niebieski

Boję się być atrakcyjna....

Polecane posty

Gość szut szut
nosz kurwa moze cos pokrecilam zaraz sie zmierze przysiegam, biust mam spory powaga , nie klamie tylko moze zle mierze, ok czepiliscie sie mnie, ni chodzi mi o to , niewazne jaka jestm, ale wole sie chowac niz rzucac w oczy, ps ide sie mierzyc moze mnie uswiadomicie z tym rozmiarem

Gość Ja ubieram
ciuchy co mają mocne kolory bo wiem, że mam dobry gust i ładnie mi w nich. Nie obchodzi mnie co ludzie pomyślą czy powiedzą. Nawet jeśli spotkałabym sie z negatywną opinią to się tym nie będę przejmować bo wiem że ten ktoś nie będzie mieć racji.

Gość szafirek niebieski
no i się zrobiło forum biuściastych:) hihi

Gość szut szut
ok pod biustem mam 83 po cyckami a 98 w cyckach.......to jaki to rozmiar?

Gość Lenka ...
Ściema ... Jak można nie wiedzieć jaki stanik się nosi ... :O normalna kobieta nie musi codziennie się mierzyć ... i pomyłki w mierzeniu wychodzą po 20 cm ... Pewnie jak wróci wyjdzie, że 65J .... ja tam już nie uwierzę... :O

Gość szut szut
powaga takie kupowalam staniki, nie klamie, moze i nie jakies drogie ale takie nosze, czemu mam klamac na forum co mnie niekt nie zna zawsze w sklepie mi podawaly babki mniejsze ale za male byly, dobra teraz mi mowic jaki to rozmiar, zmierzylam sie, nie klamie, zreszta jak macie polewke to miejcie,

Gość dzifko ostra gdzie jestes!!
ostra siostra lubi na hiszpana ,uwielbia miec miedzy cycami moego pena!

Gość szut szut
niezle mi powiedzialyscie, poszlam teraz zerknac na metki na 3 ktore wyciagnelam na 2 jest rozmiar 85 C, a na jednym 70 D to co w koncu mam za rozmiar ? 83 cm pod i 98 w cyckach? to jaka to miseczka?/

Gość szut szut
no przeciez nie klamie, jejku, wlasnie zawsze w sklepach patrza daja mniejsze a zawsze za male, nie jestem gruba , a to duzo ??? wszyscy sie czepili, no po co mam klamac, jakbym sie chciala wylansowac nie pisalabym w temacie o takim tytule, pisze jak byk, ze moze powinnam byc smielsza a nie jestem, wydaje mi sie ze malych cyckow nie mam, mam w sam raz, ale tu od razu atak,