Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammamiaaaaa

angielski pytanie

Polecane posty

Gość mammamiaaaaa

witam ;) mógłby mi ktoś pomóc to przetłumaczyć ? yeah from what I have been told it was a long time ago! I am done school for the day and I am going to the USA for the weekend. Nie mogę za bardzo sobie poskładac tego w całosc i zrozumiec sensu..

Gość mammamiaaaaa
i jeszcze to : I am not too concerned but its a class I do not like taking proszę o pomoc! [piszę z rodziną która niestety nie umie polskiego a ja średnio radzę sobie z angielskim....

Gość och angielski też lichy!
:D

Gość ta rodzina też sobie
srednio radzi :D

tak,z tego co mi powiedziano,to bylo dawno temu,skonczylem szkole na dzisiaj i jade do USA na weekend.....czyli rodzina z Kanady??

Gość bele de jour
z tego co mi powiedziano bylo to dawno temu. Skonczylem/am szkole na dzis i wybieram sie do usa na weekend. Nie jestem zbyt zainteresowany/na/zmartwiony ale nie lubie tych zajec

Gość mammamiaaaaa
jakto ? to znaczy że zdanie jest źle napisane? rodzina z kanady, mieszka tam od małego kuzyn i to jest jego ojczysty język wiec powinno byc dobrze ... kurcze nikt niewie co to moze znaczyc?

Gość dddddddddddddddddddd
Tak z tego co mi mówiono to było dawno temu! zrobię dzień szkoły i wyruszam do USA na weekend.

Gość mammamiaaaaa
dziekuje wam bardzo ; ) ! tak to rodzina z kanady... angielski to jedyny język w jakim się mozemy w miare dogadac.. z tym że często jego zdania sa zbyt skomplikowane a translatory nie umieja ladnie tego przetlumaczyc XD dziekuje bardzo;)

Gość Zupka chińska
Taa, z tego co mówia, to to byla dawno temu. skonczylem/am szkole na dzisiaj i jade do USA na weekend. no i mnie jewiecej tak: Nie martwi mnie to za bardzo, ale nadal jest to lekcja/przedmiot, którego nie lubie.

Gość Zupka chińska
Kmicic, lubie Cie za stopke Twoja... Queen Forever!

Gość 1 zdanie poprawnie przetlumacz
ale drugie oznacza ze nie jest zdecydowany/a bo nie lubi tych zajec

Gość 1 zdanie poprawnie przetlumacz
translatory nie tlumacza bo ta osoba mowi MASAKRYCZNIE po angielsku...cos w stylu ,"kali byc glodny kali chcic jesc" lub jesli wolisz w angielskiej wersji "me make fire, fire hot"