Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AAmarkoAA

Pije dzis w Trupa. Szczelisz zamnie

Polecane posty

Pije boto zycie jest niedoprzyjecia. Eh! Problemy problemy stym stamtym ! To tak zle to tak niedobrze e kurna!

Gość ojojojojoj
co sie stalo Amorko?Martwisz mnie.

Ojojojoj eh, jakbym chcialbyc zlym czlowiekiem! Polowe problemow bym zalatwil. Atak zawsze chce dobrze jak ostatnio Pomoglem Polce bo niemiala gdzie spac wziolem do domu na 3dni dalem jesc ,pokuj, pomoglem jak tylko moglem a dzis mi obrobila dupe, ani grosza niewziolem

Gość ojojojojoj
Amorko, bo moze za dobre serduszko masz.Nie martw sie.To, ze obgadala to tylko swiadczy o niej.Nie wszyscy sa zli. A jak kregoslup?Minely bole ? Byles na tancach z jakas szalowa babeczka? Elena

Zosia sam osia-niepamietam tego nicka? Elena witam eh,widzisz jak umie to pomagam i przezto jestem wtylek kopany ,tyle razy mowilem ze juz nikomu niepomoge i dalej tosamo niewiem moze temu ze mi nikt niepomagal nigdy? Zawsze bylem sam! I cieszy mnie jak komus pomoge a jak ten ktos po pewnym czasie niepamieta i oczernia mnie bo takmu lepiej to mam dola, zadko ktos mowi dziekuje ale jak jest w potrzebie to wrecz blaga o pomoc a jak juz stanie na nogi to cie niepamieta. ej Boze Boze! Dzis sie opije! a kregoslup dobrze dzieki Bogu pozdrawiam!!!

Gość aha i ach
Dlaczego "niebieski"?

Gość florydawemgle
czesc marko myslalam ze nie zyjesz...;)

Gość florydawemgle
kolegow to mam duzo to nie wiem o kogo pytasz;)

Gość florydawemgle
ostatnio z nikim nie gadam a ty co masz dola jakiegos nowe problemy czy stare ciagle???

Gość do AAmarkoAA
Masz tu inny nick?Prosze o szczera odpowiedz

Do AAmarkoAA JAKI inny nick??? Mam tylko jeden czarny AAmarkoAA a jesli jest gdzies podobny to przypacz sie dokladnie na moj Prosty do zapamietania. a dlaczego mi zadalas takie pytanie?

Gość do AAmarkoAA
Jestem pewna,ze masz inny.Całkiem inny więc to niechodzi o literki Spokojnie nie wydam nikomu.Chciałam tylko odpowiedż TAK lub NIE i dalej nie będę drążyła

Gość do AAmarkoAA
poznałam to po układaniu literek w słowach z się układają

Do AAmarkoAA jestes w bledzie ale jesli uwazasz ze mam inny to niech tak zostanie!!!

Gość a ja myslalam
tez pije w trupa i chuj z tym wszystkim dzisiaj:-O

ello:O jade na drugim Redsie,jeszcze jeden i bedzie gitśnie:Dpadne na wyro ululana heheh nie spodziewac sie dzis po mnie nic elokwentnego jestem jak zdepnieta dżdżownica :D

ja tez dzis pilam ale jutro bedzie lepiej ... jutro na trupaa!!!!!

Do aAmarkoAA;)OK DIABOLICA :) dzdzownica haha noth pomaranczka pijmy pijmy ja juz pomalu wysiadam

dopadłam dzis procenty...a to znaczy,ze połechtano mię zbyt duża ilościa komplementów i odczuwam soj dawny zapał do zakochania się w boskim Niedżwiadku-Przytulasku...który uwolni mię od widma przeszłosci :P a poki co zdrówko :P

Do AAmarkoAA -co ci mowi intuicja? ze ktos cie w balona robi;) to zle ci mowi ide robic se kolacje bo mi cos niedobrze:(