Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niki00001

czy warto szczesciu pomagac?

Polecane posty

Gość niki00001

poznalam takiego fajnego mezczyzne chyba w dosc tradycyjny sposob bo przez znajomych bardzo mi sie spodobal i jak widzilam po jego reakcji to ( chyba ja mu rowniez) ale w czym jest problem ???? no i tu chyba standardowa odpowiedz on ma dziewczyne ! czy warto ingerowac dalej w ta znajomosc czy sobie odpuscic

Gość alicja---------
tez mam ten problem i nie wiem co zrobic czy dac sobie spokoj czy nie....

Gość lady musicca
nie jestem za rozbijaniem związków. Ale jesli związek jest zły..to na prawdę szkoda życia. Nikt nie ma prawa poniżać drugiego, zdradzać itp... Z drugiej strony gdybyś była wolna, na pewno byłoby inaczej;) Ale ja byłam wolna. A forum służyło mi do kontroli poczynań pewnego faceta, który nie był dla mnie miły... No i gdybym wiedziała, że rozmawiam na gg z Nim, a nie z tym facetem, którego kontrolowałam na forum. Zmyliła mnie rozmowa po polsku. Ponadto ja bym nie wiedziała i tak, kim jest:) Nawet jakby stanął face to face. 3 lata wstecz prawie. Dopiero potem skojarzyłam i skojarzyłam, że widziałam tak wiele filmów z Nim:)

Gość niki00001
sama bylam w takiej stuuacj ze faceto po 5 latach zostawil mnnie dla innej wiec chyba glupio to zabrzmi ale da sie ... moja osoba jest samym przykaldem ze mimo tego ze naprawde nie widzielsismy swiata po za soba byla taka osoba ktora potrafila to wszystko spiep*** to nie nalezalo do najprzyjemniejszych mometow w zyciu kiedy zwiazek sie rozpadal przez kogos innego, to ze moja sytuacja sie odwrocila to nie dlatego ze ja chce komus zrobic na zlosc po prostu chlopak wpadl mi w oko