Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADZIORNOoo..

RANDKA Z MĘŻEM.. ;)

Polecane posty

Gość MADZIORNOoo..

Hej. Zakłądam ten temat poniewaz nie znalazlam podobnego... Jutro po 2 latach malzenstwa i roku bycia rodzicami ide z mezem na randke :p Moze nic w tym nadzwyczajnego ale strasznie sie ciesze ze osapniemy i poczuje sie jak sprzed paru lat.. Ciezkie dni za nami i mam nadzieje ze wypad bedzie udany.. OSTATNIO mam jakies stany depresyjne wszystko mnie drazni i denerwuje mam pooczucie ze jestem brzydka itp ze nie jestem "dobra" dla meza i jestem stasznie zazdrosna.. On nie jest typem romantyka i nie okazuje zbytnio uczuc od kilku dni zrobil sie kochany i troskliwy (moze dlatego ze ja zrzedze i chce mi pokazac ze jestem wyjatkowa) ale ja jak zwykle widze w tym podstep... ;/ ZNaczy wiem ze nigdy by mnie nie zdradzil ale z drugiej str wie tego boje... WIEM ZE MAZ ZAPLANOWAL KOLACJE W JAKIEJS KNAJPCE/RESTAURACJI.. ALE CHCE WAS ZAPYTAC JAKIE MACIE POMYSLY NA STROJ NA RESZTE WIECZORU CHCE ZEBY TO BYLO COS WYJATKOWEGO... ;) i CZY WY ROWNIEZ CHODZICIE Z WASZYMI MEZAMI NA RANDKI CZY TO RZECZYWISWCIE NA TLE OBOWIAZKOW PRACY I DOMU ODCHODZI...

Gość MADZIORNOoo..
I jak to wygladalo ;p gdzie byliscie?? jaki pomysl na stroj itp? No my ani moich ur ani walentynek ani dnia kobiet;(

bylismy w knajpce niedaleko gdzie mieszkamy naszej ulubionej, co do stroju to normalnie dzinsy sweterek, bez zbednych udziwnien bo nie przepadam za kieckami chyba ze to jakas bardziej wystawna impra lub weselicho to i owszem:)

Gość MADZIORNOoo..
no ja tez planuje dzinsy szpileczki i jakas bluzeczka ;)

Gość MADZIORNOoo..
My w lipcu dwa lata a synek 10 miesiecy skonczyl... odkad sie urodzil strasznie sie od siebie oddalilismy... ;( Maly jest kochany itp moj skarb najwiekszy ale dochodzi masa obowiazkow ja bylam na to przygotowana jemu wydawalo sie ze jest... i tak czasami od slowa do slowa klotni coraz wiecej wiec ciesze sie ze odsapniemy.

Gość MADZIORNOoo..
Bo jestescie przed slubem i bez dzieci hehe;) chociaz i wyjatki sie zdarzaja mam nadzieje ze twoj nim jest ;) Ja mam 22lata moj maz 28lat ja potrzebuje wyjsc przyjaciol itp on juz ten wiek za soba ;)

no wiesz ale jestem w ciazy :) wydaje mi sie ze bedzie tak jak jest.. on woli pobyc ze mna niz z kolegami a niestety wiekszosc malzenstw .. par jest takich ze facet woli wyjsc z kumplami na piwo niz siedziec w domu z zona .. dziewczyna

Gość MADZIORNOoo..
No moj tez akurat domownik... ;) Zawsze jest z nami ;D kocha nas tylko nie potrafi tak tegggo okazac... ;)

Gość MADZIORNOoo..
To GRATULUJE :* ZNACIE PLEC ;D ?? KTORY MIESIAC?? JA CHCIALAM CORE MAM SYNA ALE JEST BOSKI I ZABAWOWY.. ;)

wiesz ale moj taki nie byl nigdy.. kiedys to non stop imprezy wypad z kumplami... jak mnie poznal to dopiero chyba seii zakochal :) tak twierdzi :) Zawsze chcialam takiego w sobie rozkochac:D

Gość MADZIORNOoo..
TO SUPER TYLKO POZAZDROSCIC ;)