Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numlock

o czym oprócz seksu zawsze myślą dziewczyny?

Polecane posty

Gość numlock

???

Gość wybredna==
o bzykaniu,he

Gość Szarotka_88
O tym, żeby zrobić coś, co uczyni je równymi facetom.

Gość numlock
a myślałem że o niczym .......

Gość takie cudo
no o seksie to dużo... ehmm... o czym tu jeszcze... taa.. o flirtowaniu.. romansach... o jego orzechowych oczach hihi jak zakochana to o niczym innym nie da się myśleć :-P

Gość nic nie uchodzi na sucho
O egzaminach, swoim hobby, podrozowaniu.

Gość puencior
czyli jak zwykle o flircie ;)

Gość trudno mi
ja mysle o tym jak mu pomoc zeby wszystko bylo latwiejsze.. o seksie rzadko, moze dlatego ze za czesto go uprawiam;)

Gość takie cudo
gdzie potańczyć i pośpiewać :) gdzie pożartować i powygłupiać się... jakich kredek użyć do portretu.. jakie zdjęcia załadować na facebooka... ;-P jakie komentarze na nk.pl... ;-P co napisać ludziom ciekawego... co by porobić, obejrzeć, poczytać.. jak doprowadzić mieszkanie do nieskazitelnego stanu po tornadzie męskiego pobytu... ;-P no o seksie cały czas :) jak się popieścić pod kołderką ;-P tzw myślenie praktyczne... o seksie;-P ... dużo seksu w książkach... dużo w filmach... nawet w kościele.. na zakupach widziałam chodzący seks..bomba mniam facet... łojejku... no o czym myśleć wiosną... porządkach i marcowaniu... i porządnym urlopie ... pod palmami ;-p i btw o seksie i długich pieszczotach z długim ale jednym orgazmem łoh.. :) albo drugim... i o smacznym spaniu ... pobudce i śniadaniu, kąpieli i pieszczotach oraz... ............................................................... dopowiedzcie sobie . :D