Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość humorzasta34

Mam 2 pytania do facetów.

Polecane posty

Gość humorzasta34

1.Czy mężczyzna koło 50 chętniej bzyknie się z babką w swoim wieku czy z młodą dziewczyną ok. 20 lat? 2. Czy mężczyzna (nawet bardzo kochający i szanujący żonę) przy nadarzającej się okazji bzyknie młodą, atrakcyjną dziewczynę?

Gość wola takie
1 zalezy od faceta, ale raczej tak 2 zalezy od faceta i tu zadnego raczej nie ma :p

Gość humorzasta34
nie. Pytam czysto teoretycznie próbując zrozumieć jak myślą w tej sprawie faceci. Jest facet, który ma względem mnie chyba niecne zamiary i chcę się upewnić czy dobrze to postrzegam.

Gość iczi
1- 20 latka za mloda,jeszcze dziecko , 2-nie

jeśli jestes atrakcyjna to co w tym dziwnego i niecnego że facet chce Cię bzyknąć? Zapytaj lepiej siebie czy chcesz tego :)

Gość humorzasta34
jak jest to facet 50 letni w dodatku twój kilku letni lekarz ginekolog, wiesz, że ma żonę i dzieci, a on daje niedwuznaczne sygnały na wizycie to jest to dziwne. Przynajmniej dla mnie. Chociaż spróbować zawsze może.

Gość humorzasta34
i chyba zmieniam lekarza, bo mnie to mimo wszystko nie rajcuje. Co on sobie myślał, że bzykniemy się na fotelu ginekologicznym? A może na kozetce do usg?

może tak często do niego przychodziłaś że odebrał to jako zachętę. Lekarz też człowieł :d a może zobaczył iskierki w Twoich oczach gdy zbliżał się do Ciebie z wyciągniętą ręką :d